nie grzesz KoffanaDzieki, dzieki
Ale tak na zimno i bez emocji to mowie wam, tam w rodzinie dziewczyny to miod, cud i mleko.Co jedna to ladniejsza.Sliczne saAz sie milo na fotki patrzy
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie grzesz KoffanaDzieki, dzieki
Ale tak na zimno i bez emocji to mowie wam, tam w rodzinie dziewczyny to miod, cud i mleko.Co jedna to ladniejsza.Sliczne saAz sie milo na fotki patrzy
![]()
Ocha le one naprawde sliczne ale wsio przed.....20nie grzesz Koffana;-)
Rozumiem Cię doskonale. Jakbym czytała siebie. Ale dzisiaj musisz mu to wybaczyćWinka mój mąż też tak miał masakra nawet święta a teraz ma wolne i i tak siedzę sama:-(
Szczerze nie sądzę;-):-):-):-)Rozumiem Cię doskonale. Jakbym czytała siebie. Ale dzisiaj musisz mu to wybaczyć. Na pewno odbijecie to sobie już wkrótce
:-).
Biedne Maleństwo oby wszystko dobrze się skończyłoWitam
My już po wizycie u mojej mamy i ogólnie smutno było, mama popłakała się jak nas żegnała i nie dość tego to mojego brata ciotecznego roczna córeczka wylądowała w szpitalu z powodu dziwnych omdleń. Jutro mają jej robić dodatkowe badania żeby postawić diagnozę i nie dość tego to ma jeszcze ropne zapalenie oskrzeli. Biedne dzieciątko:--
-(
Cześć Meg.:-) Szkoda,że nie udało Ci się wypocząć u rodziców.Heeeeelllllloooołłłł!!!
Pamięta mnie kto jeszcze? ;-)
Super!:-) Wielkie gratkiZ teoretycznych podstaw wychowania,czyli z tego czego się najbardziej bałam, dostałam 4,5![]()
U mnie podobnie ani ja, ani mój m nie interesujemy sie sportem.O jak dobrze, ze my nie lubimy pilki noznej.....Bo to szalenstwo mie przeraza![]()
Tobie również gartuluję.Ja właśnie kolacjuję.Kolosa zaliczyłam na 3,5,oprócz mnie zaliczył jeszcze gościu a 8 osób ma w plecy.Net mi muli.bo to kibice chyba zasiedli
.Późnym wieczorkiem zawitam;-)
.
Biedna dziewczynka. Życzę dużo zdróweczka dla niej.Witam
My już po wizycie u mojej mamy i ogólnie smutno było, mama popłakała się jak nas żegnała i nie dość tego to mojego brata ciotecznego roczna córeczka wylądowała w szpitalu z powodu dziwnych omdleń. Jutro mają jej robić dodatkowe badania żeby postawić diagnozę i nie dość tego to ma jeszcze ropne zapalenie oskrzeli. Biedne dzieciątko:--
-(