marlusia
Fanka BB :)
Spokojnie, jeżeli ciąża nie jest zagrożona to ruch jest wskazany, codzienne sprzątanie to nic złego. Co do chemii to mi zawsze śmierdzi k czasem mi się kręci w głowie, nawet jak wodą z octem myje, może faktycznie spróbuj w maseczceDziewczyny, jak Wy sobie radzicie ze sprzątaniem w domu?
Nie mogę tak siedzieć i nic nie robić, więc wzięłam się za takie podstawowe sprzątanie, bez spiny powoli...odkurzanie mycie podłogi, ale jak weszłam di łazienki i pdiknekam kabinę płynem do mycia kab7n to mu sie słabo zrobiło i wyjść musiałam...A teraz oczywiście aałuje i schizuje ze od wdychania tego coś mu będzie ratunku bo oszaleje sama ze sobą
Przecież 9msc w brudzie nie bedziesz żyła, a nawet dłużej bo przy noworodku to dopiero ciężko ze sprzątaniem
Jejku mi też pęka głowa już 3 dzień Apap mi średnio pomaga, zawsze brałam ibuprom na wszystko nie wiem może mocniejsza dawkę powinnam?Dziewczyny noc dla mnie była koszmarna ! Tak mnie bolała glowa w sumie do teraz boli, że nie mogłam w ogóle spać. Nie pamiętam kiedy miałam taki bol w ogóle dobrych kilka lat na pewno nie miałam bólu głowy! Cala lewa strona i aż promieniuje mi do oka. Brew mam czuje jakby spuchnięta, że ani dotknąć nie mogę kiedyś za dzieciaka miałam silne migreny , które jedynie kończyły się wizyta na sorze i zastrzykiem. Ale od 15 lat jak nie dalej cisza. Co zabrać na taki bol głowy?
Każda ciąża jest inna spokojnie! Ja też czuje bardziej to podbrzusze, zwłaszcza wieczorem jak któraś tu pisała. Piersi przestały już boleć.Hejka. Nie wiem czy to normalne ale w ogóle nie czuje bólu piesi nie bolały mnie ani przed spodziewaną teraz miesiączka ani teraz już po terminie. Przy tamtych ciążach nie mogłam się ich nawet dotknąć. Jedynie te bóle podbrzusza delikatne.. Ja już świruje
No i mam brak energii wieczorem, 20 i mogę iść spać, a 15-16 też ciężki temat.
I te bóle głowy okropne… nie wiem czy to ma związek z pogodą bo akurat od 3 dni tak burzowo/ deszczowo…