Magdalena09
Fanka BB :)
no niestety ale mi w cycki nic nie chce iść, jak były małe tak sąAlbo pójdzie w cycki![]()
Oby coś z tego byłomnie coś w lewym boku kłuje, może to jajnik, może to jelito i nadchodząca
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
no niestety ale mi w cycki nic nie chce iść, jak były małe tak sąAlbo pójdzie w cycki![]()
Oby coś z tego byłomnie coś w lewym boku kłuje, może to jajnik, może to jelito i nadchodząca
![]()
Spokojnie, to był mój standard jeszcze kilka tygodni temuAle mi wstyd. Moje dzisiejsze kroki![]()
Nie przekierowuje połączeń z telefonu na zegarek?Polecam garmina (u mnie vivomove hr) i od kiedy go mam, praktycznie się z nim nie rozstaje![]()
Byłoby cudnieto widzimy się na kwietniowkach![]()
No to masz pomysł na prezentciekawa jestem, ile tacy moi rodzice robią. Pracują w sadzie na hektarach i w zasadzie chodzą od rana do nocy, z przerwami na posiłki.
Mam, szafka czeka na porządkiA wy macie coś w kuchni/spiżarce co jest już dawno po terminie ważności ale nie wyrzućcie tego?ja mam jakieś galaretki które trzy lata temu straciły ważność ale szkoda mi wywalić bo przecież takie rzeczy się chyba nie psują, nie?
przede mną sprzątanie w szafkach w kuchni wiec pewnie znajdę coś innego co zakopało się z tylu…
Ja mam masę makową ważna do 2020 rokuA wy macie coś w kuchni/spiżarce co jest już dawno po terminie ważności ale nie wyrzućcie tego?ja mam jakieś galaretki które trzy lata temu straciły ważność ale szkoda mi wywalić bo przecież takie rzeczy się chyba nie psują, nie?
przede mną sprzątanie w szafkach w kuchni wiec pewnie znajdę coś innego co zakopało się z tylu…
ja nigdy nie sikalam przed terminem miesiączki ale teraz mnie korci żeby sprawdzić wcześniej czy coś będzie widacByłoby cudniedziś z ciekawości siknęłam, ale biało. Teraz postanowiłam grzecznie czekać do wtorku...