nudella
Fanka BB :)
Jak przyjedzie to sie podzielęPamiętaj o focie dla nas. Nie to co Bolilol. Taka koleżanka z niej. Zamówiła jakieś czaderskie gadżety i się nie podzieliła![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak przyjedzie to sie podzielęPamiętaj o focie dla nas. Nie to co Bolilol. Taka koleżanka z niej. Zamówiła jakieś czaderskie gadżety i się nie podzieliła![]()
Trollujesz?Ja nie tronuję!![]()
ja nie trzonuje bo mi leci a facet grzebie przy swojej drugiej miłości. A właściwie pierwszej i najlepszejJeszcze trzeba dziś nabić 20 stron, a wszyscy poszli trzonować. Co za bezsens. Nie mogę wstawiać gifów gów na przez 20 stron
kurde, ciężko cię pisze jak łażęTrollujesz?![]()
Ile jeszcze musisz wyłazić?kurde, ciężko cię pisze jak łażę![]()
Daj spokój nienawidzę tego. Jeszcze jak częściej jeździliśmy do teściów na weekend to teściowa nieważne czy sobota czy niedziela wstawała o 5 i nadupcała garami albo kotlety albo sałatki kroiła. Zawsze takie rzeczy, które najbardziej hałasowały. Koszmar !Moja teściowa jak spać nie mogła to potrafiła o 2 wstać i smażyć kotlety albo o 4 przed pracą piec drożdżówkę![]()
3,5k...Ile jeszcze musisz wyłazić?![]()
Ale to nie tak, ze nie można, tylko trzeba wybierać odpowiednie produkty - np. makaron pełnoziarnisty lub jeszcze inny z niższym ig, ziemniaki tez są ok, ale najlepiej takie pieczone albo jeśli gotowane, to odgrzane następnego dnia, pizza na cieście orkiszowym lub razowym tez smakuje super, Ksylitol zamiast cukru i nawet beze można zrobić. Wszystko jest do ogarnięcia, tylko trzeba się przestawić na inne składnikito nie dla mnie, nie dam rady bez pizzy, ziemniaków i makaronu![]()
ja!Ile nas wgl podjęło się wyzwania? Czy mi się wydaje czy mało odważnych?![]()
Kto ciśnie wyzwanie sierpniowe daje![]()
Właśnie jakieś głupoty piszeszkurde, ciężko cię pisze jak łażę![]()