Brownie1992
Moderator
Bo miało tak zabrzmiećTo zabrzmiało co najmniej dwuznacznie
Ale luzik, mogę klimatyzacje rysować![]()

Takie smęty tu ostatnio, że ktoś musi robić za pawiana

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo miało tak zabrzmiećTo zabrzmiało co najmniej dwuznacznie
Ale luzik, mogę klimatyzacje rysować![]()
w cyklu bezowulacyjnym nie ma skoku.Cześć. Czy w cyklu bezowulacyjnym temperatura będzie cały czas na podobnym poziomie? Bez skoku? Kalendarzyk mówi, że dziś owulacja, aplikacje, że dziś lub jutro. Temperatura skacze max pomiędzy 36,64-36,85, według owulaków pik się zbliża. Może będzie dziś lub jutro.
W ogóle jak to jest? Najpierw będzie pik lh a potem temp w dół i do góry wyżej niż w 1 fazie? Czy w tym samym czasie powinien być pik i skok temperatury? Owulacja jest 12-36 godz po piku?
Przepraszam, że Was tak pytaniami zasypuje, ale oglądam ciągle te przykładowe wykresy i zamiast je zaczynać rozumieć, to wiem coraz mniej![]()
To ja przybiję piąteczkę. W upały piję nawet gorące herbaty co wszystkich dookoła dziwi (a nie powinno). Uwielbiam jak jest gorąco. Wczoraj było duszno a i tak posprzątałam, a później odwaliłam godzinny trening o 21Ja się wyłamie, ale mnie te upały nie przeszkadzają w niczym. Nie potrzebuje klimy, niczego. Jest mi cudownie. Jest tak mało w Polsce ciepłych dni, że dla mnie narzekając na takie dni to karygodneale mój mąż nienawidzi takich upałów. Co ciekawe po zmianie trybu życia, sam zauważył, że lepiej znosi upały, nie poci się tak i ogólnie lepiej się czuje.
A Ty masz dzisiaj wolne? Zaraz 20 - trzeba rozliczenia robićBo miało tak zabrzmieć
Takie smęty tu ostatnio, że ktoś musi robić za pawiana![]()
Ostatnio moja ciotka mi mówi że ona to częściej z wiekiem niż ich córkaW weekend teście przyjeżdżają...
Nie wiem jak będziemy się ruchac w płodne....![]()
A tam rozliczenia. Przecież zaraz idę na mamusie to co się będę przepracowywaćA Ty masz dzisiaj wolne? Zaraz 20 - trzeba rozliczenia robić![]()
No i pięknieA tam rozliczenia. Przecież zaraz idę na mamusie to co się będę przepracowywać![]()
w tym przypadku chyba raczej pozytywna myśl jest początkiem pozytywnego opierdalania sięNo i pięknie
Pozytywna myśl jest początkiem pozytywnych działań![]()
A skąd ona wie kiedy jej córka się bzykaOstatnio moja ciotka mi mówi że ona to częściej z wiekiem niż ich córka![]()
Opierdalać się też trzeba umiećw tym przypadku chyba raczej pozytywna myśl jest początkiem pozytywnego opierdalania się![]()