Bolilol
Fanka BB :)
może to szybki numerek był, co się czepiasz?Czy Ty nie miałaś iść się ruchać 10 minut temu?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może to szybki numerek był, co się czepiasz?Czy Ty nie miałaś iść się ruchać 10 minut temu?![]()
Miałam miałam, ale taka jedna mnie molestuje i wysyła jakieś miłosławyCzy Ty nie miałaś iść się ruchać 10 minut temu?![]()
mój mąż tak zapierdziela, że muszę za nim biec jak idzie swoim tempemZawsze jak z kimś wychodzę na spacer to mi mówi kobieto idź normalnie nie biegnija ja tak szybko chodzę
![]()
Bo to dobre piwo jest! Sama bym wyżłopała, ale nie mogę przez ćpanie metyMiałam miałam, ale taka jedna mnie molestuje i wysyła jakieś miłosławy![]()
Tak mają wszystkie moje koleżankimój mąż tak zapierdziela, że muszę za nim biec jak idzie swoim tempema ja nie chodzę wolno
![]()
Jak ktoś zrobi to czemu nie. Lubię buraki. Byle były słodkie.Niech smoothie z buraka wypije![]()
Może by się zrobiło miejsce na reszte.Mówiła, że się przeżarła więc dobrapowinna pomóc
![]()
Ja kiedyś zamówienia internetowego sklepu zbierałam oj wtedy to całą zmianę trzeba było chodzić dzień w dzieńJa tam mogłabym chodzić w kółkomam wprawę z kontroli jakości jak co godzinę obchód po próbki robiłam
mało kto mnie wtedy doganiał, tak szybko chodziłam
tam to mogłam i 15 k kroków robić
![]()
Też tak kiedyś miałam. Jak musiałam iść z kimś wolno to się strasznie męczyłam. Teraz już chyba stara jestem, spacer to spacer.Zawsze jak z kimś wychodzę na spacer to mi mówi kobieto idź normalnie nie biegnija ja tak szybko chodzę
![]()