Kosinka94
Moderator
Nowa lektura czy robisz tylko rozeznanie?Czytała już może któraś z Was Niewidzialnych rodziców?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nowa lektura czy robisz tylko rozeznanie?Czytała już może któraś z Was Niewidzialnych rodziców?
już mam na półce, ale robię rozeznanie czy wartoNowa lektura czy robisz tylko rozeznanie?
tez mam na półce, ale jeszcze się nie zebrałam wiec nie udzielę recenzji.już mam na półce, ale robię rozeznanie czy warto![]()
jak się robi pomidorową z rosołu?U mnie też pomidorowa z rosołu z wczoraj, który dostałam w sloiku na wyjściuplus jakieś miesiwo i surówka. Dobrze mieć obiad z głowy w poniedziałek.
![]()
Dowalasz przecieru, śmietany i makaronu do rosołu i żreszjak się robi pomidorową z rosołu?![]()
i cukru. Pomidory lubią cukier!Dowalasz przecieru, śmietany i makaronu do rosołu i żresz![]()
Do rosołu wjeżdża passata i jest pomidorowajak się robi pomidorową z rosołu?![]()
U mnie bez cukru i bez śmietanyi cukru. Pomidory lubią cukier!
jakie badanie? Podejrzewam, że chodziło Ci o beta hcg. Żadna z nas, ba nawet lekarz, nie powie Ci czy mało czy dużo. Beta zaczyna rosnąć od zera. Powtórz po 48h i ważny jest przyrost. Dorzuć do tego progesteron. Do lekarza możesz się udać jak beta będzie w okolicach 1000.Cześć mam pytanie bo czuje się skołowana sytuacją spóźnia mi się okres 1 dzień zrobiłam badanie krwi wyszlo 13,1 czy to nie za mało oczywiście powtórzę badanie w środę ale sama nie wiem