nudella
Fanka BB :)
Zawsze możesz zrobić owulacyjny, 2 kreski zobaczysz jak jesteś przedNadrobiłam dzień. Czytam czytam i mam ochotę zrobić test. Tylko jestem przed owulacja![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zawsze możesz zrobić owulacyjny, 2 kreski zobaczysz jak jesteś przedNadrobiłam dzień. Czytam czytam i mam ochotę zrobić test. Tylko jestem przed owulacja![]()
Nadrobiłam dzień. Czytam czytam i mam ochotę zrobić test. Tylko jestem przed owulacja![]()
Również gratuluję dziewczyny, bardzo się cieszę!@Dulce123
@Ania_2400
@Brownie1992
Gratulacje dziewczyny
Nudnych ciąż dla Was, super , że końcówka miesiąca taka pomyślna, oby trend utrzymał się na dłużej![]()
czuję się pominięta.......Wyślę Ci na priv bo nie chce zdominować swoją osobą wątku
Jeszcze nie zapomniałam jak to jest być staraczką![]()
ja też się musiałam przypomnieć, bo jędza o mnie zapomniała!czuję się pominięta.......
taaa.... ledwo zaciążyła i już wyżej sra.....ja też się musiałam przypomnieć, bo jędza o mnie zapomniała!