reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
Cześć,
Jakie macie plany na weekend?
Ja jadę z mężem z psem do weterynarza, ma naderwane więzadło i musimy zrobić rtg, zawsze sama załatwiałam wszystko że zwierzętami ( mam 2 psy i 2 koty), a teraz nie mogę 😁

Moja córka właśnie zaczęła wymiotować wiec w sumie nie wiem czy to nie jakiś wirus a nie zatrucie nas złapało bo ona dwa dni po mnie ;(

Moja córka właśnie zaczęła wymiotować wiec w sumie nie wiem czy to nie jakiś wirus a nie zatrucie nas złapało bo ona dwa dni po mnie ;(
zdrówka dla córki, oby szybko przeszło. Ja daje dzieciom aviomarin (nie lokokotiv) kiedyś poleciła mi to pediatra, wtedy maluch większość prześpi i nie wymiotuje tak.

I musimy ogarnąć ogród, bo trawa prawie do kolan, krzaki rosną we wszystkie strony.. na początku człowiek chciał, żeby wszystko uroslo i zasłoniło od drogi, a teraz nie wyrabiamy z przycinaniem 😉 w takie dni tęsknię za mieszkaniem w bloku 😁

jeeezu dobra. Masz rację. Oddam tego tatara za lampkę prosecco albo wina. Te bez alko to nie jest to samo. Zamówiłam ostatnio od Żebrowskiej wino musujące- dobre, mocno gazowane. I drinki w puszkach różne- dla mnie totalny niewypal.
jeeny ja sie ciesze, ze jutro juz wracam z wakacji, bo mam taka ochote sie tu napic ze masakra 😂😂 maz przyjaciolki pije ciagle aperola albo negroni a ja tylko siedze i wacham te driny bo tak pieknie pachna 😂😂

I musimy ogarnąć ogród, bo trawa prawie do kolan, krzaki rosną we wszystkie strony.. na początku człowiek chciał, żeby wszystko uroslo i zasłoniło od drogi, a teraz nie wyrabiamy z przycinaniem 😉 w takie dni tęsknię za mieszkaniem w bloku 😁
Znany temat. Ogród to jest neverending story. My mame taką parke która ogarnia nam ogród - dziewczyna skończyła architekturę krajobrazu wiec wiedza więcej niż my :) wczoraj przyjechali zająć się tujami i od progu wesoło opowiadali ze ich średni syn ma jelitowke. Mój mąż od razu : chowaj się 🫣 coś musi być w powietrzu :(

reklama
Dzień dobry wszystkim! Dzisiaj 10+0, czyli 25 % ciąży za mną (mój facet się uśmiał jak zobaczył, że w aplikacji jest progress bar ciążowy 😂😂).
Dzisiaj ostatni dzień wakacji, jutro w końcu powrót, nie mogę się doczekać swojego łóżka, domowego jedzenia i świnek, strasznie się stęskniłam za nimi :D
Chyba coś w tym jest, że 9 tydzień jest ciężki, bo dopiero wczoraj jako tako odżyłam, miałam energii więcej niż minimum i jedzenie w miarę smakowało, może drugi trymestr się zbliża i objawy w końcu ustępują 🤷🏻‍♀️
Jak Wasze plany na weekend?

Do góry