reklama
Będzie_dobrze
Fanka BB :)
Ubezpieczenie psa, pierwszy raz słyszę, ale bardzo ciekawe rozwiązanieJaki słodziak kochany! Takie piękne oczka
Ja mega polecam ubezpiecznie zwierzaków. My właściwie każda wizyte mamy później zwracana w 80%
Beza tez się witamoje oczko w głowie
Zobacz załącznik 1567261

Majorkaaaa
Uległam, wjeżdża kolacja
omlet z 3 jajek na maśle i 2 kromki razowego z masłem, jeszcze chrupki mnie kuszą, ale nie wiem co w tv pod chrupanie 

86MamaMag
chyba najpierw powinna być owulacja, potem miesiączka, czyli minimum 2 tygodnia? Ale nie jestem pewna, to tak na logikę.Dziewczyny mam pytanie, kiedy powinna przyjść normalna miesiączka po łyżeczkowaniu? Długo czekałyście?
Dziś tak delikatnie czasami coś poczuję, ale to chyba normalne? Plamienia już prawie nie mam, to też chyba dobry znak?
Będzie_dobrze
Mecz siatkarzyUległam, wjeżdża kolacjaomlet z 3 jajek na maśle i 2 kromki razowego z masłem, jeszcze chrupki mnie kuszą, ale nie wiem co w tv pod chrupanie
![]()

Ewela264
ja teżMecz siatkarzymy już czekamy z czipsami
![]()

Majorkaaaa
Chyba wolę jakiś odmóżdżaczMecz siatkarzymy już czekamy z czipsami
![]()

Stokrotkaaaa
Łączę się w bóluja dzisiaj tez leżę i czekam ale normalnie mam już dość … pochwaliłam chyba ze nie mam jakiś dokuczliwych objawow No i mam za swoje …
Stokrotkaaaa
Ostatnio pytałam Was jak zażywac acard i neoparin i większość z Was pisała, jak i czytałam na forum bierze na wieczór acard, rano zastrzyk. A wczoraj na wizycie lekarka powiedziała, żebym brała jednocześnie na noc i jedno i drugie, hmmm i teraz zastanawiam się jak to z tym jest. Będę brać jak mi zaleca, muszę jej zaufać, ale zastanawia mnie jakie to ma znaczenie
reklama
Po łyżeczkowaniu pierwszy cykl to obstawiałabym, że bezowulacyjny raczej będzie. Owulacja chyba nie jest możliwa dopóki beta HCG całkowicie nie spadnie?chyba najpierw powinna być owulacja, potem miesiączka, czyli minimum 2 tygodnia? Ale nie jestem pewna, to tak na logikę.