Żołna
Fanka BB :)
Ok to w takim razie jutro się okażeZ testami wszystko jest mozliwe. Temperatura prawidłowo mierzona jest tu bardziej wiarygodna.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok to w takim razie jutro się okażeZ testami wszystko jest mozliwe. Temperatura prawidłowo mierzona jest tu bardziej wiarygodna.
No nic to zobaczymy. Chociaż seksu przez spiny prawie wcale nie byłoJak starałam się o mojego syna to moja temperatura też wskazywała na cykl bezowulacyjny, a owulacja być musiała, więc nie wiem czy temperatura jest faktycznie wiarygodna. Może u dużej ilości kobiet tak, u mnie ten sposób się zupełnie nie sprawdził.
To tylko paski, więc tak, mogłaś to przegapić, a one same mogły go nie pokazać.
Nie jestem w stanie stwierdzić na 100%, bo nie miałam monitoringu, natomiast u mnie to wygląda tak, że ból owulacyjny mam tylko 1 raz w każdym cyklu i jest 1 dzień po dniu szczytu śluzu. W dzień szczytu śluzu ostatni raz boboseksy, następnego dnia pojawia się charakterystyczne kłucie i silny ból w dole brzucha, promieniujący w to drugie miejsce xD Czasem tak silny, że trudno jest mi siadać i chodzić. Wtedy trudno już jest robić jakieś boboseksy. @ przychodzi 13-14 dnia po tym bólu, więc mi się wydaje po objawach, że owu mam dokładnie w dniu bólu. Tego dnia też jest już gorszy śluz, spada libido, czuję się obrzęknięta i czuję nadmiar wody. W poprzednim cyklu byłam na USG t. 15 dc i nie miałam tego bólu, co mnie zdziwiło,Czy kłucie jajników czujecie przed, w trakcie czy po owulacji?
O to o mnieJa przez ostatnie miesiące miałam tak: o, nowy objaw, NIGDY tak nie miałam, to na pewno to! Oczywiście to nie było to, więc sobie tylko dopisywałam nowe objawy PMS do listyW zeszłym miesiącu objawów nie miałam żadnych, śluz przed @ inny, więc też myślałam, że to to, ale to nie było to
![]()
Tez nie miałam monitoringu, ale w dniu kłucia owulaki potwierdziły moje domysły. I 14 dni później @Czy kłucie jajników czujecie przed, w trakcie czy po owulacji?
Przeważanie przed, w trakcie mocniej i po znowu słabiej. Ale np. W tym cyklu bardzo bardzo mnie bolało w okolicy gdy owu powinna być (jeśli w ogóle była). Rozważałam nawet tabletkę przeciwbólowa, ale udało się obyć bez.Czy kłucie jajników czujecie przed, w trakcie czy po owulacji?
Powinnam trwać zawsze tyle samo dni, ale nie koniecznie 14, u mnie jest to 10 dni.Znowu głupie pytanie. Czy faza lutealna zawsze trwa 14 dni?? Czy to może być +- 2dni??