reklama
Lwica1410
Fanka BB :)
Dawno tego nie widziałamDzień dobry dziewczęta w listopadzie
![]()
Avy
Wiem, dlatego musiałamDawno tego nie widziałam![]()
MatkaWariatka37
Dzień dobry. U nas jak na listopad bezchmurnie, słonecznie i nawet w miarę ciepło. Dzień zaczynam od herbatki bo ja z tych co kawy w życiu nie piły, odpycha mnie jej zapach!! Dziś tylko na grób taty i bratanicy pojadę. Resztę mąż sam odwiedzi. To będzie bardzo leniwy dzień choć wczoraj plany były ambitne ale czuje jakaś niemoc.
AnnMar88
Moderator
Brakowalo mi tego szituDzień dobry dziewczęta w listopadzie
![]()
AnnMar88
Moderator
O nie.... tak liczyłam na Twój pozytywU mnie dzisiaj temperatura poszła w dół, test negatywny. No trudno![]()
koko.sanka
Kciuki podziałały! Wychodzę!Spokojnie odpoczywaj i wracaj do pełni siłDobrze, że zleciałaś zrobienie badań. Trzymam kciuki za Twoje dzisiejsze wyjście do domu
![]()
Hej dziewczyny w Nl nie obchodzą wszystkich świętych, więc normalny dzień tu
Żałuję, że nie mogę być akurat w Pl, bo ja lubię te dwa dni... Halloween nue obchodzę za bardzo - dzieciom jakieś stroje kupuję jedynie i biegają po domu i straszą
U mnie 9dc za 3dni będę robić ovulaki a ze starym mam na pieńku. Nie mogę nawet na niego patrzeć, więc nie wiem jak my to dziecko zrobimy w tym cyklu - chyba tylko pozycja od tyłu wchodzi w grę - nie będę musiała na niego patrzeć przynajmniej
A to zbiór moich aktualnych supli
stary bierze raz tyle 
U mnie 9dc za 3dni będę robić ovulaki a ze starym mam na pieńku. Nie mogę nawet na niego patrzeć, więc nie wiem jak my to dziecko zrobimy w tym cyklu - chyba tylko pozycja od tyłu wchodzi w grę - nie będę musiała na niego patrzeć przynajmniej
A to zbiór moich aktualnych supli
Załączniki
reklama
amusedxxx
Moderator
ja też. Szczerze, to kupiłam nawet halloweenowego bodziaka żeby mieć jako spóźniony halloweenowy prezent dla męża razem z pozytywnym testem, tak bardzo wierzyłam ze się uda. Dobrze ze chociaż metki nie oderwałam to przynajmniej oddamO nie.... tak liczyłam na Twój pozytyw![]()