• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

niski przyrost bety

reklama
Po konsultacji z innym lekarzem- beta nie zawsze przyrasta książkowo, ale przyrost jest, więc jest dobrze. Progesteron do kontroli (na początku taki wynik jest okej) i w razie nadal niskiego będzie zwiększona dawka leków.
Ja miałam progesteron 10 i to już było za nisko. Nie, taki wynik nie jest ani trochę ok.

Załączniki

• Screenshot_20231017-140638_Chrome.jpg
    Screenshot_20231017-140638_Chrome.jpg
    47,6 KB · Wyświetleń: 231
Do autorki wątku, nie masz plamień przy takim progesteronie? U mnie progesteron spadl z 27 do 17 i zaczęły się plamienia. Brałam duphaston co 6h ... mam zdrową córkę, ale po tym wszystkim co juz wiem, a czego nie wiedziałam będąc na początku ciąży, mimo całego bólu i strachu w kolejnej ciąży nie brałabym takich końskich dawek progesteronu.

reklama
Do autorki wątku, nie masz plamień przy takim progesteronie? U mnie progesteron spadl z 27 do 17 i zaczęły się plamienia. Brałam duphaston co 6h ... mam zdrową córkę, ale po tym wszystkim co juz wiem, a czego nie wiedziałam będąc na początku ciąży, mimo całego bólu i strachu w kolejnej ciąży nie brałabym takich końskich dawek progesteronu.
Dlaczego byś nie brała?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry