Aksamitka28
Fanka BB :)
Pamiętam jak na początku związku wpadaliśmy z mężem na 10 minut między pacjentami do domu na seksTo było szybkie bo zaraz ma callDobrze pracować zdalnie razem
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pamiętam jak na początku związku wpadaliśmy z mężem na 10 minut między pacjentami do domu na seksTo było szybkie bo zaraz ma callDobrze pracować zdalnie razem
![]()
Pamiętam jak na początku związku wpadaliśmy z mężem na 10 minut między pacjentami do domu na sekswarto było
a teraz człowiek się przytuli i zaraz 90cm jakiegoś małego stwora robi za przyzwoitkę
![]()
TSH omów ze swoim ginekologiem, a reszta jest ok. Robiłaś też anty-TG?Dostałam resztę badań![]()
Nie, myślałam, że jest w tym pakiecie, ale już po badaniach zobaczyłam, że nie było. Ginekolog już mi wcześniej powiedziała, że 2,4 to za dużo i kazała powtórzyć badanie.TSH omów ze swoim ginekologiem, a reszta jest ok. Robiłaś też anty-TG?
Ja od paru dni zaczęłam mace łykać ale póki co nie widzę różnicyMi na libido pomogła maca w tabletkach, mężowi też ale to był głupi pomysłbo to typ włoskiego ogiera
mi libido spadło po urodzeniu dziecka i zawsze przy staraniach mam jakieś takie bloki w mózgu
cała moja perwersyjna strona wyjeżdża wtedy na wakacje
zdecydowanie nie kochamy się co drugi dzień (chyba, że w okresie płodnych ale wtedy mam zwiększone zapotrzebowanie i wychodzi nam to naturalnie co drugi, codziennie). Jak mamy trudniejsze okresy to też nikt się nie zmusza. Wolę opuścić cykl, niż wpływać negatywnie na naszą relację, bo seks na siłę działa odwrotnie i mnie osobiście odsuwa
Trzymamy kciuki!Dzieki dziewczynychyba sie urwe z pracy i polece po test jednak bo wczoraj wyparlam, ze to moze byc pozytywny a jutro rano zrobie bete. Umowie sie tez na teleporade jak drugi mi wyjdzie tak jak ten.
Co ginekolog to inne podejścieNie, myślałam, że jest w tym pakiecie, ale już po badaniach zobaczyłam, że nie było. Ginekolog już mi wcześniej powiedziała, że 2,4 to za dużo i kazała powtórzyć badanie.
No właśnie jestem już tydzień po owulacji, dlatego bardziej mnie to martwi.Cornelia kurczę to ft4 też nie powala... Zobaczysz co lekarz powie ale do starań trzeba będzie obniżyć raczej... Co oczywiście nie znaczy, że nie możesz się starać