Witam w niedzielkny i słoneczny poranek! ja miałam dziś cieżka noc zaczelo sie od wieczora: moja Wika narzekała na ból brzucha aż sie zwijała no i po jakims czasie wymiotowała ale normalnie nie wiem skad jej sie to bralo i nadal bolało ja okropnie az sama chciala jechac do lekarza a ze widze iz nie wie jak lezec czy siedziec z bolu pojechalysmy na nocny dyzur, co prawda podejrzewalam jelitowke tylko ostatnio jakos lagodniej ja przechodzili to ten ostry bol brzucha mi nie pasowal jednak lekarz stwierdzil jelitowke i przepisal leki a tam na miejscu dostala zastrzyk zeby szybciej jej pomoglo,i tak w sumie w nocy jeszcze raz jej sie niespodzianka w kibelku przytrafila za to maly od 1 w nocy to 4:30 co 15 min!!!wymiotowal a jak usnal nad ranem to Wika zaczela ale tym razem biegunka! mowie wam koszmarna noc zero snu ale rano spalismy do 10 wszyscy, teraz juz im lepiej co prawda nie jedza ale juz im lepiej.Ja sie teraz boje o siebie bo jak mnie lapnie to tragedia!!
reklama
majeczka02
Fanka BB :)
monisia uwazaj na siebie
Miałaś niezłą nocną przeprawę-szkoda dzieciaczków:-(
Kaka nasz remont trwa już 3 tyg...do domciu wrócimy za jakieś 2 tyg. Wszystko się przedłużyło... Ale jeszcze troszkę cierpliwości i bedzie dobrze
Dorotko czekamy na focie...ale fajnie zobaczyć taką Kruszynkę
Jutro jadę na USG Połówkowe-trzymajcie kciuki za naszego Maluszka żeby wsio dobrze było
:-)
Milego i slonecznego dzionka
Miałaś niezłą nocną przeprawę-szkoda dzieciaczków:-(Kaka nasz remont trwa już 3 tyg...do domciu wrócimy za jakieś 2 tyg. Wszystko się przedłużyło... Ale jeszcze troszkę cierpliwości i bedzie dobrze

Dorotko czekamy na focie...ale fajnie zobaczyć taką Kruszynkę

Jutro jadę na USG Połówkowe-trzymajcie kciuki za naszego Maluszka żeby wsio dobrze było
:-)Milego i slonecznego dzionka
magdziunia
Październikowa Mama'08
Minisiu - faktycznie noc ciężka i uważaj na siebie.
Majeczko - zleci te 2 tygodnie szybko zobaczysz a remoncik faktycznie może wykończyć.
Kaka ja też spacerowałam, ale dzisiaj ... pogoda cudna i nawet przysnęłam na bujanej chuśtawce.
Tak mi dobrze było - grunt, że w cieniu.
Zaraz obiadek i chyba sie położę po ... tak na godzinkę.
Do wieczorka - może będzie nas więcej na forum.
Majeczko - zleci te 2 tygodnie szybko zobaczysz a remoncik faktycznie może wykończyć.
Kaka ja też spacerowałam, ale dzisiaj ... pogoda cudna i nawet przysnęłam na bujanej chuśtawce.
Tak mi dobrze było - grunt, że w cieniu.
Zaraz obiadek i chyba sie położę po ... tak na godzinkę.
majeczka02
Fanka BB :)
Remoncik potrzebny-nie tylko ze wzgledu na maluszkaMinisiu - faktycznie noc ciężka i uważaj na siebie.
Też czekam ...nie ma dziewczyn:-(
Właśnie co tu tak pusto????Ja juz po kawce popoludniowej i drzemce poobiedniej
) maludy leza i bajki ogladaja, jedyny "plus"tej choroby to, to że są grzeczne jak nigdy!! a dziś upał ktory dodatkowo wykancza.
Ewela lez i odpoczywaj a napewno bedzie ci lepiej moze tego potrzebujesz, mi tez brzusio czasem sie stawia.
Zaraz wlaczam sobie z moim M "Nie kłam kochanie"wieczorkiem zajrze do Was.
Ewela lez i odpoczywaj a napewno bedzie ci lepiej moze tego potrzebujesz, mi tez brzusio czasem sie stawia.
Zaraz wlaczam sobie z moim M "Nie kłam kochanie"wieczorkiem zajrze do Was.
Pogoda dzisiaj była piękna. Jest bardzo ciepło ale nie parno. Byłam dzisiaj trochę nad jeziorem pomoczyć nogi;-), leniuchowałam w hamaku i ogólnie bardzo miło upłynął mi dzionek.
Minisia mam nadzieję, że dzieci juz się lepiej czują.
Minisia mam nadzieję, że dzieci juz się lepiej czują.
magdziunia
Październikowa Mama'08
A ja czuję się samotna ... mąż wyjechał ... siedzę taka osowiała ... popłakałam się parę razy ... to chyba hormony swoje robią.
Matko abym tylko nie zwariowała i oby do lipca.
Matko abym tylko nie zwariowała i oby do lipca.
reklama
Podziel się: