dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witam sie w poniedzialek 
MADZIU jakos te 14 dni ci zleci MOze idz sama tak jak chcialas na usg dowiesz sie plci i zaczniesz ubranka kupowac tp wtedy czas szybciel ci zleci a jak wroci M to mu niespodzianke sprawisz ???????????
ANTUANET dzis wkleje zdjecia wczoraj juz nie mialam sil
CZARNA nie wiem czy to wstyd ale ja sie BOJE BURZY

i dlatego jej strasznie nie lubie
Ja mimo zmeczenia nie umialam dzis psac w nocy Budzilam sie kilka razy Oliwcia spala bo nie kopala nad ranem zaczela mnie kopac wiec ide sniadanie zjesc i po sniadaniu wkleje zdjecia z wczorajszego dnia ;-).
W nocy bylo tez strasznie goraco i dlatego tez sie budzilam non stop
Snily mi sie DZIECI za duzo wrazen jak na jeden dzien ;-).
Moj M zaspal dzis do pracy wiec wogole nie poszedl wiec pojdzie dzis ze mna do gina :-).
A wczoraj jak zobaczylam tego malego KRYSTIANKA to wiecie co ja juz chce swoja OLIWIE ja jestem gotowa wsio zcierpiec byleby juz byl pazdziernik i Ona juz byla z nami
.
Calydzien wczoraj na nogach .Oczywiscie w szpitalu posiedzialam sobie wiec oki.Spacerki byly powolne Na rynku zjadlam szaszlyka bo chodzil za mna od soboty heheehh.Na cale szczescie nic mnie nie bolalo i kolki nie dostalam

Dziewczyny napisalam cos na ZAMKNIETYM i prosze o opinie ;-)

MADZIU jakos te 14 dni ci zleci MOze idz sama tak jak chcialas na usg dowiesz sie plci i zaczniesz ubranka kupowac tp wtedy czas szybciel ci zleci a jak wroci M to mu niespodzianke sprawisz ???????????
ANTUANET dzis wkleje zdjecia wczoraj juz nie mialam sil

CZARNA nie wiem czy to wstyd ale ja sie BOJE BURZY

i dlatego jej strasznie nie lubie

Ja mimo zmeczenia nie umialam dzis psac w nocy Budzilam sie kilka razy Oliwcia spala bo nie kopala nad ranem zaczela mnie kopac wiec ide sniadanie zjesc i po sniadaniu wkleje zdjecia z wczorajszego dnia ;-).
W nocy bylo tez strasznie goraco i dlatego tez sie budzilam non stop
Snily mi sie DZIECI za duzo wrazen jak na jeden dzien ;-).
Moj M zaspal dzis do pracy wiec wogole nie poszedl wiec pojdzie dzis ze mna do gina :-).
A wczoraj jak zobaczylam tego malego KRYSTIANKA to wiecie co ja juz chce swoja OLIWIE ja jestem gotowa wsio zcierpiec byleby juz byl pazdziernik i Ona juz byla z nami
.Calydzien wczoraj na nogach .Oczywiscie w szpitalu posiedzialam sobie wiec oki.Spacerki byly powolne Na rynku zjadlam szaszlyka bo chodzil za mna od soboty heheehh.Na cale szczescie nic mnie nie bolalo i kolki nie dostalam

Dziewczyny napisalam cos na ZAMKNIETYM i prosze o opinie ;-)
A te 2 tygodnie szybko zlecą, jak wróci napewno będzie mógł już poczuć ruchy dzidziusia przez Twoją skórę więc będzie kupa radości.
My jutro chyba jedziemy nad morze
Jak ja nadrobie zaległości
znowu bede miała zaległości bo tyle stron napiszecie:-(a i juz niemam tak napiętego brzucha odrazu lepiej mi sie chodzi