amusedxxx
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja rzucam co użycie do prania, więc dość często. I dość często kupuję nowe.Zanim nadrobię, to tak na pożegnanie luźny temat ode mnieJak często pierzecie staniki
bo ja chyba za rzadko
![]()
A tu już inne bajka tak po 2, 3 użyciach, jeśli nie mam ich na sobie długoa jak często pierzecie spodnie, jeansy? po ilu użyciach?
No to teraz biegiem do apteki/rosska po nowy, bo nie wiem czy mam gratulować![]()
Hej, ja widzę ten cień! To teraz będzie dopiero testowanie![]()
Polecę jeszcze przed wyjazdem na betę, będę bardziej spokojnaKreska! Kreska! Leć po nowy!
Mój jest baaardzo stary, bo ważność do 03/2021a to one maja daty ważności?za szybko zuzywam żeby się tym martwic kiedykolwiek xD
Na co dzień chodzę w stanikach 'sportowych' mam mały biust i pracę fizyczną przy zwykłych mega się obcieram. Myślę że po tygodniu do prania i następny a te zwykłe używam od parady więc rzadkoZanim nadrobię, to tak na pożegnanie luźny temat ode mnieJak często pierzecie staniki
bo ja chyba za rzadko
![]()
Ja tradycyjnie- nie widzę kreski! Dziewczyny ja jestem ślepa. Może ja byłam w ciąży i nie widziałam kresekPolecę jeszcze przed wyjazdem na betę, będę bardziej spokojna
Mój jest baaardzo stary, bo ważność do 03/2021![]()
Wolne cyckiWidzę, że tu dużo miłośniczek chodzenia bez stanika.
Rozjaśnij ekran, bo ją serio dobrze widaćJa tradycyjnie- nie widzę kreski! Dziewczyny ja jestem ślepa. Może ja byłam w ciąży i nie widziałam kresek![]()