Kitsune
Moderator
No jak możesz nie widzieć??!!Ja tradycyjnie- nie widzę kreski! Dziewczyny ja jestem ślepa. Może ja byłam w ciąży i nie widziałam kresek![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jak możesz nie widzieć??!!Ja tradycyjnie- nie widzę kreski! Dziewczyny ja jestem ślepa. Może ja byłam w ciąży i nie widziałam kresek![]()
Ej rozjaśniłam ekran na maksa takie coś to kreskaNo jak możesz nie widzieć??!!![]()
Jeśli jest różowy to takEj rozjaśniłam ekran na maksa takie coś to kreskano dobra to jest to ja się aż tak nie przygladałam.. no taki cień to już znaczy ciążę ? Ale ja bym poszła po nie przeterminowany to prawie 2 lata dużo
Hmm trochę za rzadko niestety a przed urodzeniem dzieci chodziłam bez stanika-było zajebiscieZanim nadrobię, to tak na pożegnanie luźny temat ode mnieJak często pierzecie staniki
bo ja chyba za rzadko
![]()
Moje jeansy od 5lat leżą sobie w szafie i pięknie wyglądająa jak często pierzecie spodnie, jeansy? po ilu użyciach?
O ja też wymieniłam wszystkie na gortexJa po pracy piorę za każdym razem, w lecie też codziennie. W domu chodzę bez, więc zakładam tylko na wyjścia. Jak się nie upocę, to mam na kilka razy.Tylko ja nie dbam jakoś bardzo. Wrzucam w siatkę i piorę z całą mieszanką ubrań, bez żadnych specjalnych proszków, trybów prania, często w wysokich temperaturach. Lubię biustonosze z Gortexu i kupiłam sobie kiedyś taki, który bardzo lubiłam. Później uznałam, że w sumie dokupię sobie kolejny taki sam. Dokupiłam i byłam zdziwiona, że ten pierwszy był już taki wyblakły, a dopóki nie przyszedł nowy, to myślałam, że wygląda dalej tak jak na początku.
A jak już przy bieliźnie jesteśmy to potrzebuję jakieś niezniszczalne majty. Jakie firmy polecacie?
Mi najlepsze udało się znaleźć jak do tej pory w Change, ale już powoli dogorywają niestety.
![]()
Ile płaciłeś i za które?Ja upolowałam tabletki do zmywarki z finisha![]()
To prawie 3 lata. To baaardzo, baardzo dużoEj rozjaśniłam ekran na maksa takie coś to kreskano dobra to jest to ja się aż tak nie przygladałam.. no taki cień to już znaczy ciążę ? Ale ja bym poszła po nie przeterminowany to prawie 2 lata dużo
Ja coś widzę
ja nicW ogóle polujecie na coś na promocjach BF?![]()
Nie no, takie jeansopodobne oczywiście mamJeansow chyba nie powinno się prac często
Ale pytanie, czy masz jeansy czy spodnie jeansopodobne..Bo takie rozciagliwe to ja piore raz w tygodniu. Średnio po 4- 5 uzyciach.
Tu może ciut lepiej widać. Ale to przeterminowany test, więc on prawdy nie mówiJa tradycyjnie- nie widzę kreski! Dziewczyny ja jestem ślepa. Może ja byłam w ciąży i nie widziałam kresek![]()