reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
nie wiem, która to oglądała ostatnio ukrytą prawdę o tej powdówjnej macicy, @amusedxxx ? :D
Ja teraz gram w Wormsy i oglądam i fabuła jest taka, że laska miała kompleksy, że jest stara. Bardzo chciała sobie zrobić lifting. Babka zaczęła podejrzewać, że mąż ją zdradza. Nie zdradzał jej, ale:

a. oddawał się ludziom za pieniądze, żeby miała na zabieg
b. robił castingi na młodsze kobiety, od których mogłaby sobie przeszczepić twarz,
c. zbierał kupy ptaków po parku, żeby zrobiła sobie z nich maseczkę,
d. handlował narządami zamordowanych ludzi, żeby zebrać na lifting

Głosujemy.
a- lubię to
b- popieram
c- zabawne
d- szok

Zapraszam do zabawy!
Ok, przyznaję się. Zagłosowałam na c, bo widziałam ten odcinek 🙈😂😂

Oki, nadrobiłam! Gratulacje ⏸️ @adiika 🤞🏻
I trzymam kciuki za małego bolilolka 🤞🏻💓💓
Wczoraj black friday i miałam przełomowy dzień.
Chciałam w sierpniu kupić lumeę, ale najpierw Biochem, potem to puste jajo i nie kupiłam i odwlekałam ten zakup. Teraz też tak myślałam „a po co tyle kasy wydawać, przecież zaraz w ciąży będę, stracone pieniądze”.
Ale wczoraj powiedziałam- dość! Nie będą starania mną rządzić 😁 i mimo tego, że tańsze nie było (cena ta sama, bo obserwuję od dłuższego czasu), to kupiliśmy 😎
Ogoliłam i postrzelałam wczoraj sobie prawą nogę, prawa pachę i dzisiaj twarz. Z lewą stroną chodzę dalej obrośniętą 🤣🤣
A nóż widelec przyciągnę cionsza, zrobię kilka zabiegów i wrócę do używania tego po dłuższym czasie 😎
Oby to nastawienie trwało jak najdłużej 🤞🏻
O też myślałam nad tym zakupem. Czy to boli bardzo? Jak kiedyś byłam na laserze na pachy to ledwo wytrzymałam 🫣

O też myślałam nad tym zakupem. Czy to boli bardzo? Jak kiedyś byłam na laserze na pachy to ledwo wytrzymałam 🫣
Nic nie boli, tylko przy „strzale” jest ciepełko. W tej wersji mam dostosowywanie tego strzelania od 1 do 5 w zależności od odcienia skóry (?) nie wiem jeszcze dokładnie jak to działa, jestem bladziochem, a kazało mi strzelać na 5 😱
Trochę się cykałam i robiłam tak na 2-3, nic nie bolało 😁 może następnym razem się przemognę i zrobię na to 5 🙈

Ja to sobie mogę pomarzyć o takim śniegu jak macie😱🫤 zazdro😏
U mnie rządy sprawuje jeszcze jesień🙂 jest chłodnawo i trochę wieje, na chodnikach pełno kolorowych liści, które jak jest sucho fajnie szeleszczą pod butem, ostatnio dość dużo padało, więc skoczymy do lasu zobaczyć czy są jeszcze jakieś grzybki.
Miłego dnia dla Was😊
No wszystko fajnie, ale mnie już problemy na drodze 😐 drogę zablokowali turyści nie przygotowani na to, że u nas śnieg 😤

A dasz radę poczekać?
nie wiem 🤦‍♀️ to jest generalnie strasznie dużo emocji, do tego nawalone pod kopułą od hormonów, dzisiaj już trzy razy płakałam i szczerze mówiąc w tej chwili nie jestem w stanie przypomnieć sobie dlaczego 🤦‍♀️
Więc chyba dzisiaj kupię testy i zobaczę jak mnie te emocje poniosą, nic na siłę

Oki, nadrobiłam! Gratulacje ⏸️ @adiika 🤞🏻
I trzymam kciuki za małego bolilolka 🤞🏻💓💓
Wczoraj black friday i miałam przełomowy dzień.
Chciałam w sierpniu kupić lumeę, ale najpierw Biochem, potem to puste jajo i nie kupiłam i odwlekałam ten zakup. Teraz też tak myślałam „a po co tyle kasy wydawać, przecież zaraz w ciąży będę, stracone pieniądze”.
Ale wczoraj powiedziałam- dość! Nie będą starania mną rządzić 😁 i mimo tego, że tańsze nie było (cena ta sama, bo obserwuję od dłuższego czasu), to kupiliśmy 😎
Ogoliłam i postrzelałam wczoraj sobie prawą nogę, prawa pachę i dzisiaj twarz. Z lewą stroną chodzę dalej obrośniętą 🤣🤣
A nóż widelec przyciągnę cionsza, zrobię kilka zabiegów i wrócę do używania tego po dłuższym czasie 😎
Oby to nastawienie trwało jak najdłużej 🤞🏻
Lumea to życie :D ja z tych zadowolonych użytkowniczek

nie wiem 🤦‍♀️ to jest generalnie strasznie dużo emocji, do tego nawalone pod kopułą od hormonów, dzisiaj już trzy razy płakałam i szczerze mówiąc w tej chwili nie jestem w stanie przypomnieć sobie dlaczego 🤦‍♀️
Więc chyba dzisiaj kupię testy i zobaczę jak mnie te emocje poniosą, nic na siłę
Wyobrażam sobie :( Emocje i hormony to cholernie mocny koktajl. Ja pewnie bym czekała - mając w głowie, ze wszystko jest ok i testu potrzebuje tylko, żeby w odpowiednim terminie ten fakt potwierdzić ❤️ Tak samo jak po pozytywnym teście robię max dwie bety, żeby się dodatkowo nie stresować.

reklama

Załączniki

• IMG_20231125_135234.jpg
    IMG_20231125_135234.jpg
    133,9 KB · Wyświetleń: 131
Do góry