Carmen2412
Fanka BB :)
Ja już zastrzegłam swój nr pesel przez mobywatela bo niestety niedawno robiłam badania w alabiePatrzcie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już zastrzegłam swój nr pesel przez mobywatela bo niestety niedawno robiłam badania w alabiePatrzcie...
Lecimy jutro (a raczej dziś) po południu. Jestem udręczona pakowaniemJak Ty się czujesz przed zbliżającym się wyjazdem? Powrót do domu i przytulenie męża, po takim czasie, to muszą być niesamowite emocjeKiedy dokładnie wylatujecie?
Wracaj szybko do pełni sił![]()
Jesteś odważnaLecimy jutro (a raczej dziś) po południu. Jestem udręczona pakowaniemZa dużo książek i klocków dzieckowi kupiłam przez te pół roku
Kolejne paczki morskie jutro się toczą na pocztę. Stresik jest, bo fizycznie jestem w gorszej formie niż pół roku temu, a już wtedy było mi ciężkawo samej z córą. Muszę ogarnąć 14 kg podręcznego i 14 kg dziecka
Oczywiście myśle tylko o tym, czego nie zdążyłam załatwić, o czym zapomniałam, o czym nie pomyślałam, wiadomo.
To się pewnie odezwę w środę albo w czwartek, żeby się pożegnać, bo chwilowo mierzę się z myślą, że temat starań jest zamknięty, a niestety nie potrafię się jeszcze z tym pogodzić.
Ściskam Was![]()
Czy ty kochana miałaś kiedyś test bez kreski?Mnie dopada zło całego swiata, biegunkadzień 2... a od 2,3 godzin odczuwam pieczenie przy siusianiu.... masakra jakaś totalna.... przynajmniej żółądek od dziś już nie boli.
P.s. Jeszcze mam jeden rodzaj testów, ze względu na taniość wzięłam oba rodzaje po 10 sztto chyba też testowa
Myślę, że śmialo gdyby każda podała nazwę testu z "dupocieniem" nie miałybyśmy wyboru wśród wiarygodnych. O to prezentacja o czasie i po czasie.
Wiem ,że miało być inaczej ale najważniejsze, że zaraz będziecie razemLecimy jutro (a raczej dziś) po południu. Jestem udręczona pakowaniemZa dużo książek i klocków dzieckowi kupiłam przez te pół roku
Kolejne paczki morskie jutro się toczą na pocztę. Stresik jest, bo fizycznie jestem w gorszej formie niż pół roku temu, a już wtedy było mi ciężkawo samej z córą. Muszę ogarnąć 14 kg podręcznego i 14 kg dziecka
Oczywiście myśle tylko o tym, czego nie zdążyłam załatwić, o czym zapomniałam, o czym nie pomyślałam, wiadomo.
To się pewnie odezwę w środę albo w czwartek, żeby się pożegnać, bo chwilowo mierzę się z myślą, że temat starań jest zamknięty, a niestety nie potrafię się jeszcze z tym pogodzić.
Ściskam Was![]()
Dla Ciebie również miłego dniaDzień dobry dziewczynki. W końcu dziś i u mnie pojawił się śniegzaliczyłam już małego bałwana i rzucanie śnieżkami
dobrze, że wczesniej wyszłam z domu
miłego dnia dla Was
![]()
Masakra co?Czy ty kochana miałaś kiedyś test bez kreski?Dużo zdrówka
![]()
Masakra co?a tak źle się czuję, że gdyby nie grypa żołądkowa to powiedziałbym, że to CIONSZ. Te testy co zamówiłam w tym m-cu to jakieś apogeum fałszywie dodatnich testów. Aż tak to nigdy nie miałam.