Aksamitka28
Fanka BB :)
Fizjoterapia niemowlątMogę zapytać co planujesz otworzyć? Jeśli nie chcesz to nie odpowiadajAle własna firma to również moje marzenie, tylko problem w tym że nie wiem co by to mogło być
Ostatnio zamarzył mi się sklep z produktami cukierniczymi, ale taki wiecie... Wypasiony, wypchany po same brzegi, żeby klient mógł kupić wszystko czego potrzebuje w jednym miejscu

mąż od lipca prowadzi dojazdowo, ja będę otwierać gabinet stacjonarny
 mąż od lipca prowadzi dojazdowo, ja będę otwierać gabinet stacjonarny  Przyszłościowo marzy mi się dołączyć do tego uroginekologie ale żeby to miało ręce i nogi znalazłam tylko jeden kurs trwający 1,5 roku i kończący się egzaminem (przed 40 zrobię
 Przyszłościowo marzy mi się dołączyć do tego uroginekologie ale żeby to miało ręce i nogi znalazłam tylko jeden kurs trwający 1,5 roku i kończący się egzaminem (przed 40 zrobię 
 ), bo nie wierzę w kursidła 3 dni 800zł i już podajesz się za fizjo uroginekologicznego
), bo nie wierzę w kursidła 3 dni 800zł i już podajesz się za fizjo uroginekologicznego  (znam takich).
 (znam takich). 

na zatkany noc inhalacje z amolu
 na zatkany noc inhalacje z amolu  

sama mówiłam nie raz mężowi, ze jakbym miała górkę pieniędzy to najlepierw otworzyłabym właśnie taki sklep cukierniczy, a potem do tego jeszcze własna cukiernie
 sama mówiłam nie raz mężowi, ze jakbym miała górkę pieniędzy to najlepierw otworzyłabym właśnie taki sklep cukierniczy, a potem do tego jeszcze własna cukiernie  
		 Nie ma zbyt wielu specjalistów w tym temacie. Trzymam kciuki żeby Ci się wszytko udało
 Nie ma zbyt wielu specjalistów w tym temacie. Trzymam kciuki żeby Ci się wszytko udało