amusedxxx
Moderator
Na urojenie prędzeja na odpuszczenie?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na urojenie prędzeja na odpuszczenie?![]()
To wszystko jest w strasznie groteskowy sposób opisane w tych poradach, ale jakby to przetłumaczyć na jezyk normalno-naukowy no to fakt, sporo z tych punktów znalazłoby uzasadnienieale obczajcie, w tych poradach Sroki oprócz tych śmiesnzych jest sporo prawdy![]()
kurde no i wszystko jasne, byłam na wakacjach w Turcji a nie w Tunezji o do tego jeszcze w październiku. No przecież jakbym pojechała w sierpniu to co innego
W sensie, że jak wypiję to poronię czy jak nie wypije to nie poronię czy jak poronię to mam wypić?Ja widziałam, że ma zioła nawet na poronienia![]()
no np selen na nasienie rzeczywiscie jest dobry, pyłek pszczeli też jest dobry na płodność, o diecie też się zgadza, żeby nie pić alko czy fajek tez racjaTo wszystko jest w strasznie groteskowy sposób opisane w tych poradach, ale jakby to przetłumaczyć na jezyk normalno-naukowy no to fakt, sporo z tych punktów znalazłoby uzasadnienie![]()
ja tylko w Grecji i w Egipcie, a w tym roku Turcja... no cóż, nie ma szans xDkurde no i wszystko jasne, byłam na wakacjach w Turcji a nie w Tunezji o do tego jeszcze w październiku. No przecież jakbym pojechała w sierpniu to co innegow tym roku podejdę do tego rozsądniej
![]()
Tego jeszcze nie odkryłamW sensie, że jak wypiję to poronię czy jak nie wypije to nie poronię czy jak poronię to mam wypić?![]()