reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Ojeeeej śliczności 😍 A to mój obrażalski 🤣🤣🤣Zobacz załącznik 1600605
o matko, prawie taki sam :D
teraz sobie leżymy :D
1704483293306.png

reklama
O matko, przypomniałaś mi że muszę zamówić dzieciorobny magnez, dzięki 😁😁

Mam już wszystkie wyniki na zespół antyfosfolipidowy. Wszystko ujemne 🤷 Czy w takim razie powinnam te badania powtórzyć za 12 tygodni czy powtarza się tylko w przypadku dodatnich wyników?
Nie trzeba powtarzać i immunolog pewnie też będzie zbędny, chyba, że lekarz powie inaczej

Piękne te wasze kotki puchate💜
Ja też uwielbiam koty- miałam,.ale niestety odszedł, mam w planach zakup sfinksa jak plany z dzieckiem nie wypalą, może to będzie już w tym roku, to dość wymagająca rasa co do pielęgnacji i utrzymania , ale czuję się na nią gotową i lubię takie wyzwania, troszczenie się.
Może któraś z Was posiada/ posiadała takiego pięknego łysolka ? Dla wielu ludzi wydają się obrzydzające, ale ja byłam kiedyś u znajomej która ma , wzięłam na ręcę, bawiłam się i pamiętam to do dziś, taki cudny w dotyku .

Ja też uwielbiam koty- miałam,.ale niestety odszedł, mam w planach zakup sfinksa jak plany z dzieckiem nie wypalą, może to będzie już w tym roku, to dość wymagająca rasa co do pielęgnacji i utrzymania , ale czuję się na nią gotową i lubię takie wyzwania, troszczenie się.
Może któraś z Was posiada/ posiadała takiego pięknego łysolka ? Dla wielu ludzi wydają się obrzydzające, ale ja byłam kiedyś u znajomej która ma , wzięłam na ręcę, bawiłam się i pamiętam to do dziś, taki cudny w dotyku .
wszystkie zwierzątka są piekne. Może nie jest to moja ulubiona rasa, bo ja zawsze jestem team przzybłędy i kundle, ale na bank przekochane stworzenia.
Ja z rasowych kotów to chciałabym mieć Maine Coona

Ja niestety nie pomogę, nie przepadam za łysolami 😄😄

My wzięliśmy naszego ze schroniska, nie wychodziło z 3 dzieckiem a ja czułam że muszę mieć jeszcze kogoś kim się będę mogła opiekować. Śmialiśmy się, że jedziemy wybrać kota a to kot wybrał nas 🤣🤣 Dosłownie. Jak tylko weszliśmy do miejsca gdzie była jego klatka to zaczął do nas miałczeć, łasić się przez tą klatkę, no niesamowity był. Od razu skradł nasze serca 😄

Jest niepełnosprawniakiem, nie ma jednej łapki ale świetnie sobie bez niej radzi ;)

reklama
O Jezu, ten buras to wygląda jak rasowiec :D piękny
Był jedyny w swoim rodzaju xd każda kocia mama tak gada wiem, wiem. Strącił i rozbił laptopa i złamał kilka suszarek na pranie, jak miał 3 miesiące to spadł z 2 piętra na beton, był w lekkim szoku, ale poza tym nic mu się nie stało- od tamtej pory zamontowaliśmy siatkę w oknach na stałe😆😁

Do góry