Kosinka94
Moderator
Można. Pani na recepcji uśmiechnęła się do mnie i powiedział "pani może przyjechać z mężem".Dziewczyny, jeśli chodzi o badanie nasienia - czy można wejść z mężem żeby mu "pomóc"?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Można. Pani na recepcji uśmiechnęła się do mnie i powiedział "pani może przyjechać z mężem".Dziewczyny, jeśli chodzi o badanie nasienia - czy można wejść z mężem żeby mu "pomóc"?![]()
U mnie wręcz przeciwnie, mam wrażenie, że po progesteronie jest pustynia.Kto brał proga dopochwowo i poprawiło mu to śluz w fazie po owulacji? Bo mi się poprawiło to wcześniej była raczej susza, albo wodnisty czasem i nie wiem czy wiązać to z faktem suplementacji Cyclogestu.
Mam takie samo zdanie. Jednak jest różnica jeżeli ma się jedno dziecko, a jeśli nie ma się go w ogóle.dokładnie tak myślę. Wiem, ze wiele kobiet się nie zgodzi ze mną, ale uważam, że jak się ma dziecko to jednak starania o drugie są łatwiejsze. Ja mogę nigdy nie doświadczyć macierzyństwa.
Właśnie myślę, że to mi bardziej pomoże na moją psychikę. :Dłuższy czas praktykowałam leżenie z poduchą pod d , ale znudziło mi się jakiś czas temu, teraz zazwyczaj leżę sobie spokojnie jakieś 5 - 10 min a potem idę do toalety się ogarniać. Jeżeli masz poczucie, że to Ci pomoże to jak najbardziej![]()
Ja już się "wymazałam " teraz czekać tylko na wynik. Do 7 dni max. Jakby teraz nie wykryli urea to za 2 tyg. drożność, akurat potencjalnie powinnam być w fazie folikularnej, więc teraz tylko liczyć na to. A jak wykryją to mnie po prostu trafi coś...kurwica albo nerwica albo jeszcze coś innego. Po cichu liczę na pozytywny rozwój sytuacji, byle nie bakterii![]()
Dziękuję za odpowiedźŻadne pytania nie są głupie
Ja wiesiołek brałam do owulacji, a miałam taki gdzie był z witaminą e. W moim przypadku to 16DC. Najlepiej brać do owulacji lub ciemniejących testów owulacyjnych.
Acc w okolicach owulacji na rozwodnienie go 2/3 dni czyli najlepiej po Piku albo jak masz monitoring to do pęknięcia.
Ja zapomniałam w tym cyklu o acc, nie było czasu na to. Ale w 15DC miała wizytę i pani doktor właśnie zwróciła uwagę że ładny płodny śluz![]()
Musi być już dobrzeJa już się "wymazałam " teraz czekać tylko na wynik. Do 7 dni max. Jakby teraz nie wykryli urea to za 2 tyg. drożność, akurat potencjalnie powinnam być w fazie folikularnej, więc teraz tylko liczyć na to. A jak wykryją to mnie po prostu trafi coś...kurwica albo nerwica albo jeszcze coś innego. Po cichu liczę na pozytywny rozwój sytuacji, byle nie bakterii![]()
Ja już się "wymazałam " teraz czekać tylko na wynik. Do 7 dni max. Jakby teraz nie wykryli urea to za 2 tyg. drożność, akurat potencjalnie powinnam być w fazie folikularnej, więc teraz tylko liczyć na to. A jak wykryją to mnie po prostu trafi coś...kurwica albo nerwica albo jeszcze coś innego. Po cichu liczę na pozytywny rozwój sytuacji, byle nie bakterii![]()
Brałam, ale różnicy w śluzie nie zauważyłam. U mnie przeważnie jest sucho.Kto brał proga dopochwowo i poprawiło mu to śluz w fazie po owulacji? Bo mi się poprawiło to wcześniej była raczej susza, albo wodnisty czasem i nie wiem czy wiązać to z faktem suplementacji Cyclogestu.