KaMaLi
Fanka BB :)
Kocham ten serialno ja właśnie jeszcze bzykanie planuje, bo jestem jakaś nabuzowana. Oglądałam Bridgertonów i tam ciągle się bzykali i strasznie mi się zachciało![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kocham ten serialno ja właśnie jeszcze bzykanie planuje, bo jestem jakaś nabuzowana. Oglądałam Bridgertonów i tam ciągle się bzykali i strasznie mi się zachciało![]()
ja brałam luteinę, ale nie widziałam zmian. Ale u mnie ogólnie susza i pustyniaKto brał proga dopochwowo i poprawiło mu to śluz w fazie po owulacji? Bo mi się poprawiło to wcześniej była raczej susza, albo wodnisty czasem i nie wiem czy wiązać to z faktem suplementacji Cyclogestu.
witamina D słabiutka, suplementujesz?Niby jest ok.
Chyba czas na zmianę kliniki![]()
to może skoczyło bo odstawiłaś leki?
Dzień przed badaniem nie miałaś wysiłku fizycznego, wyspałaś się, nie stresowałaś? Bo to też ma wpływ.
Bo wątpię, żeby dawka 12.5 namieszała mocno w tarczycy. A jeszcze jak nie brałaś jej poprawnie to w ogóle
ja też, już 3 raz oglądałam xDKocham ten serial![]()
Prawda. Tak samo starania kobiet, które mają już dzieci. Owszem, porażka boli ale zawsze w głowie mam myśli, że nie wyobrażam sobie co czują kobiety starające się o pierwsze dziecko
tak, macie bardzo dużo racji. Baaaaardzooo...dokładnie tak myślę. Wiem, ze wiele kobiet się nie zgodzi ze mną, ale uważam, że jak się ma dziecko to jednak starania o drugie są łatwiejsze. Ja mogę nigdy nie doświadczyć macierzyństwa.
witamina D słabiutka, suplementujesz?
polecajek nie mam ale myślę, że powinno być ok 50-60Coś tam biorę wraz z suplementami. Bo niby nie ma tragediimoże coś polecasz?
Witamina d jest do podciągnięcia.Niby jest ok.
Chyba czas na zmianę kliniki![]()
DziekujeMY!
Trzymam kciuki![]()