reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Słuchajcie, czy jak brałyście progesteron po owulacji przez 10 dni, to po odstawieniu ile czasu czekałyście na okres? U mnie już 4 dni po odstawieniu, dziś 32 dzień cyklu i dalej nic. Przy moich naturalnych cyklach 26 dni, takie oczekiwanie na okres jest już męczące, tym bardziej, że nie wiem już kiedy się go spodziewać. Wcześniej było z nim jak w zegarku...
Ja brałam przez 7dni i okres przychodzili po 3 dniach od odstawienia.

Cześć 😊
Mam nadzieję, że szybko się Wam uda. Przykro mi z powodu strat :(
Czy wiesz jaki był powód wcześniejszych strat i co podziałało, że przywitaliscie synka?
Pierwszego synka straciliśmy w 28 tygodniu ciazy z powodu zlych przeplywow przez pępowinę. 2ciaza stracona w 5tygodniu . 3 w 9tygodniu i po tej trzeciej okazalo sie z badan ze mam MTHFR , PAI1. I dopiero przy 4 ciazy jak dostalam acard i heparyne i zmienilam kwas foliowy to sie udalo

Słuchajcie, czy jak brałyście progesteron po owulacji przez 10 dni, to po odstawieniu ile czasu czekałyście na okres? U mnie już 4 dni po odstawieniu, dziś 32 dzień cyklu i dalej nic. Przy moich naturalnych cyklach 26 dni, takie oczekiwanie na okres jest już męczące, tym bardziej, że nie wiem już kiedy się go spodziewać. Wcześniej było z nim jak w zegarku...
Ja kiedys bralam i okres przychodził po 7 do 10 dni po odstawieniu

U mnie dzień góra dwa po odstawieniu był okres

Dziewczyny, jestem jakieś 30 stron do tyłu 😅 ale poratujcie.
Powiecie proszę jakie badania z krwi robili Wasi partnerzy w klinice? Szczególnie ci, którym wyniki nasienia wyszły gorzej.

reklama
Do góry