mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
Miałyście takie brazowe brunatne uprawy ze 3 dni po okresie?? Na początku listopada odstawiłam krążek...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uplawyMiałyście takie brazowe brunatne uprawy ze 3 dni po okresie?? Na początku listopada odstawiłam krążek...
To i ja przyłączam się do dołka. Iui raczej nieudana, czuje, że za rogiem @ dodatkowo chłop się rozchorował i antybiotyk, więc następna iui zostanie przełożonąa liczyłam, że zakończę temat starań definitywnie wraz z lutym...
Myśleliśmy, ale na ten moment się nie zdecydujemy.A myślała któraś z was o adopcji???
Tak, jaA myślała któraś z was o adopcji???
i To jakiś plan. Ja o tym nie myślałam jeszcze za krótki czas starań. Ale mój mąż się boi że nie pokochałby tak jak swojegoTak, jajeśli nie uda się naturalnie ani poprzez in vitro to na pewno będziemy starać się o adopcje. Ostatnio rozpisałam sobie cały plan i jeśli się nic nie powiedzie to w drugiej połowie 2025 będziemy działać w tym temacie
![]()
Tak, rodzic adopcyjny może być max 40lat starszy od dzieckaProces adopcji w naszym kraju jest dla mnie chory.
Parom w wieku 40 lat już nie dadzą niemowlakaPrzynajmniej tak wyczytałam.
No pewnie rozumiem to doskonale.no u mnie rozum mówi tak, a serce mówi nie... zobaczymy. Nie mogę robić nic na siłę...