mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
jeju strasznieZobacz załącznik 1601773
Które powinnam wziać? kurvva jakie to drogie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeju strasznieZobacz załącznik 1601773
Które powinnam wziać? kurvva jakie to drogie
No właśnie stąd wątpliwość - bo mówimy o ewentualnym przesunięciu ivf o 1 m-c (chociaż, jak wiemy, różne rzeczy mogą się zdarzyć po drodze).Moim zdaniem, jak już jesteście zdecydowani i po takim czasie i przejściach już warto iść od razu w IVF.
Zgadza się.czyli w przypadku gdzie ciąży w ogóle nie ma to faktycznie te kiry miałyby sens - skoro mogą mieć bezpośredni wpływ na brak implantacji![]()
Ja korzystam z aplikacji na ip i nie mam możliwości edycji. Mogę edytować tylko na komputerze lub w przeglądarce.postaram się pamiętać
Kir + hla-c nieco taniej wychodzą w APC, w Łodzi, ale to ma sens tylko gdy akurat jesteś w pobliżu. Możesz zadzwonić do test DNA i zapytać ich o cenę takiego całego pakietu - kariotypy + kir + hla u obojga - pamiętam, że u nas robili jakiś dodatkowy rabat.Czy może lepiej szukać w jakichś normalnych labach?
Właśnie mam i o ile jeszcze w poprzednim tygodniu byłam pewna, że od razu działamy i nie mogłam się doczekać, o tyle teraz mam takie hmm a może jednak warto poczekać, skoro już i tak zostaliśmy do tego zmuszeni. A miesiąc, to i długo i niedługo jednocześnie.Sama sobie odpowiedziałaś na pytanie, że wizyta u dr. wyroby jest istotna. A dodatkowo skoro pytasz, to znaczy, że masz wątpliwości. Jeden miesiąc nie zrobi różnicy, torbiel się na spokojnie wchłonie a będziesz podchodziła do ivf z czystą głową
ja tez z apki korzystam, jak chce edytować to klikam trzy kropki i opcja otwórz w przegladarce. Wtedy mogę edytować w tym widokuJa korzystam z aplikacji na ip i nie mam możliwości edycji. Mogę edytować tylko na komputerze lub w przeglądarce.
Dokładnie tak jak mówisz, na tym etapie miesiąc to już jest jak kropla w morzu całego oczekiwaniaWłaśnie mam i o ile jeszcze w poprzednim tygodniu byłam pewna, że od razu działamy i nie mogłam się doczekać, o tyle teraz mam takie hmm a może jednak warto poczekać, skoro już i tak zostaliśmy do tego zmuszeni. A miesiąc, to i długo i niedługo jednocześnie.
Czasem chciałabym znowu być dzieckiem, żeby ktoś podejmował decyzje za mnie![]()