wrobelmm
Fanka BB :)
Wątek jestDziewczyny kaszlę i pluję na Was ciążowymi zarazkami l. Bo z kim będę na mamusiach jak nawet wątku wrześniowego nie ma![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wątek jestDziewczyny kaszlę i pluję na Was ciążowymi zarazkami l. Bo z kim będę na mamusiach jak nawet wątku wrześniowego nie ma![]()
A no rzeczywiście
Piękne kreski! Gratulacje!Chyba mamy to! Co prawda na gratulacje za wcześnie ale to i tak sukces po tylu latach uzyskać ciążę.
Wybarwiała się najsłabiej i już myślałam, że narobiłam sobie nadzieji ale w wyznaczonym terminie pojawiła sięja jestem ślepa więc dla mnie nie jest mocniejsza niż wczoraj. Mimo to właśnie siedzę w kolejce na spuszczenie krwi. Później jeszcze dorobiłam test o czułości 25. Też jest kreska
Wszystkiego dobrego na następne 100 lat razemJa mam dzisiaj tak okropny dzień
Zaczęłam pracę o 6.
Czuje się jak po alko, jescze świeża. Nie mogę się wybudzić, ekran mi się zamazuje.
Zalałam kawę, za szybko dolałam mleka i się nie zaparzyła. Parze kolejną.
Cudowny piątunio! Dobrze, że dziś 12Dziś nam ze starym pyka 8 lat
![]()
DziękujemyWszystkiego dobrego na następne 100 lat razema najbardziej szczęśliwego zakończenia, o którym marzycie
![]()
ale CZAD!!!!! Niech ta beta szybko przyjdzie, bo chce się jużChyba mamy to! Co prawda na gratulacje za wcześnie ale to i tak sukces po tylu latach uzyskać ciążę.
Wybarwiała się najsłabiej i już myślałam, że narobiłam sobie nadzieji ale w wyznaczonym terminie pojawiła sięja jestem ślepa więc dla mnie nie jest mocniejsza niż wczoraj. Mimo to właśnie siedzę w kolejce na spuszczenie krwi. Później jeszcze dorobiłam test o czułości 25. Też jest kreska
To życzę kolejnych cudownych lat razem, pełnych miłości i wzajemnego wsparciaJa mam dzisiaj tak okropny dzień
Zaczęłam pracę o 6.
Czuje się jak po alko, jescze świeża. Nie mogę się wybudzić, ekran mi się zamazuje.
Zalałam kawę, za szybko dolałam mleka i się nie zaparzyła. Parze kolejną.
Cudowny piątunio! Dobrze, że dziś 12Dziś nam ze starym pyka 8 lat
![]()