reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Spoko ja też mam dzisiaj doła, że sie nie udało i też wkurzona chodzę z byle pierdoly. Ale staram się nastawiać pozytywnie, że dzisiaj 8DPO i wszystko jeszcze możliwe :) a cycki macam jak maniaczka, bo u mnie to objaw ciążowy a nie okresowy.
Jak to się nie udało? Ja do tej pory czuję jakbym miała dostać okres. Nawet przed wczoraj Multisporta kupiłam, żeby się przygotować do drugiej iui 🤭 jedynym objawem ciąży u mnie jest wielki pryszcz na nosie 🥴

reklama
Chyba mamy to! Co prawda na gratulacje za wcześnie ale to i tak sukces po tylu latach uzyskać ciążę.

Wybarwiała się najsłabiej i już myślałam, że narobiłam sobie nadzieji ale w wyznaczonym terminie pojawiła się 😊 ja jestem ślepa więc dla mnie nie jest mocniejsza niż wczoraj. Mimo to właśnie siedzę w kolejce na spuszczenie krwi. Później jeszcze dorobiłam test o czułości 25. Też jest kreska

Kciuki za kruszynke! Rośnij ✊🏻🥹

Spoko ja też mam dzisiaj doła, że sie nie udało i też wkurzona chodzę z byle pierdoly. Ale staram się nastawiać pozytywnie, że dzisiaj 8DPO i wszystko jeszcze możliwe :) a cycki macam jak maniaczka, bo u mnie to objaw ciążowy a nie okresowy.
Ja Cię ciągnę już na wrześniowe!
Stop Pulling GIF by Channel 7

czyli ktoś kto miał 3 biochemy i 1 zdrową ciążę również powinien zrobić takie badanie. Bo ta jedna zdrowa ciąża to jest jak loteria i nie daje pewności, że jest prawidłowo. Dobrze rozumiem ? 😮 Dziękuję serdecznie za te informację
Przyczyn nieudanych ciaza pewnie jest dużo więcej. U nas akurat to się okazało być przyczyną, ale często pary, które mają prawidłowe kariotypy też mają problemy. Genetyczka na konsultacji analizowała np. To ile mamy rodzeństwa - ja mam dwójkę i pomiędzy nami jest mały odstęp, a to pokazuje, że u moich rodziców nie było problemów. Z kolei mój mąż jest jedynakiem i na świecie pojawił się dosyć późno, więc genetyczka wnioskowała, że pewnie nieprawidłowy kariotyp odziedziczył po którymś z rodziców. Więc można też na to spojrzeć :)

reklama
Chyba mamy to! Co prawda na gratulacje za wcześnie ale to i tak sukces po tylu latach uzyskać ciążę.

Wybarwiała się najsłabiej i już myślałam, że narobiłam sobie nadzieji ale w wyznaczonym terminie pojawiła się 😊 ja jestem ślepa więc dla mnie nie jest mocniejsza niż wczoraj. Mimo to właśnie siedzę w kolejce na spuszczenie krwi. Później jeszcze dorobiłam test o czułości 25. Też jest kreska
I ja również dołączam się do gratulacji i trzymam bardzo mocno kciuki za betę 🥰🥰🤞🤞

Do góry