Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno kciuki, żeby (w końcu!) tak właśnie było!DziękujęJeżeli wyszło by że już ok to w następną niedzielę drożność, byłoby idealnie.
Ja 3 razy.Tak. ja miałam cc
Ja mialam 1cc i teraz starania. Bylam na wizycie i mam fajnie wszystko zagojonea po cc miałaś kolejna ciaze czy dopiero starania?? Ja mam dziurę po cc. I dwóch lekarzy mówi że to częste po cc i że w przypadku kolejnej w 3 trym w okolicy porodu trzeba bardzo na siebie uważać. I też jest to wskazanie do 2 cc ale j mnie też jest problem duży że wzrokiem i głównie to było przyczyną 1 cc.
Wszystko w porządkuMoje pierwsze wyniki badań przed iui. Nie znam się na tym. Może ktoś lepiej się orientuje w odczytaniu?czy ok czy coś na rzeczy. Reszta po 14 dniach roboczych.