Leanne
Fanka BB :)
Moim zdaniem zawsze jest taka możliwość.a możliwa jest ciaza bliźniacza jak w rodzinie takiej nie było?? Tak tylko pytam![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moim zdaniem zawsze jest taka możliwość.a możliwa jest ciaza bliźniacza jak w rodzinie takiej nie było?? Tak tylko pytam![]()
ja korzystam z darmowej 3 miesiąc. Po opłaceniu też takie cuda??No właśnie dlatego ja już nie przedłużam abonamentu
Tak, np przy cyklu stymulowanym najczęściej. U mojej koleżanki nigdy nikt bliźniaków nie miał a ona naturalnie zaszła w ciążę mnogąa możliwa jest ciaza bliźniacza jak w rodzinie takiej nie było?? Tak tylko pytam![]()
O Matko! Sama się popłakałam!Płaczę też bo to dla mnie symboliczna data. Dokładnie 5 lat temu dowiedziałam się o ciąży, z której mam synka i teraz wychodzi ten sam termin porodu. A mąż dostał podwójny prezent urodzinowyno jak tu nie wyć.. tyle lat aż niemożliwe...Chce Was wszystkie wsiąść ze sobą
![]()
A jak ja zaszłam teraz i serio ten Duszek będzie ciążą to mam termin… na swoje urodzinyPłaczę też bo to dla mnie symboliczna data. Dokładnie 5 lat temu dowiedziałam się o ciąży, z której mam synka i teraz wychodzi ten sam termin porodu. A mąż dostał podwójny prezent urodzinowyno jak tu nie wyć.. tyle lat aż niemożliwe...Chce Was wszystkie wsiąść ze sobą
![]()
Nie płacz, przecież idziesz razem z nią na wrześniówkiO Matko! Sama się popłakałam!![]()
Ja najczulsze znam 10.Dziewczyny a jaki test ma najmniejsza czułość? Bo się zastanawiam o ile mi ta beta mogła spaść a ze już nie mam siły się kłuć (i tak to robię co tydzień) to może jakiś mało czuły test![]()
Którego masz urodziny?A jak ja zaszłam teraz i serio ten Duszek będzie ciążą to mam termin… na swoje urodziny![]()