reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Wolę myśleć, że nie ma przypadków - są znaki :)
Tak co do znaków to rano w Wigilię kroiłam jajka do sałatki i pierwszy raz w życiu trafiły mi się dwa żółtka w ugotowanym jajku a nawet dwóch, od razu powiedziałam, że to znak, a w Wigilię właśnie zaczynałam pierwszą stymulację. Narzeczony się ze mnie śmiał że zabobonna jestem i głupoty gadam, ale kiedy na monitoringu się okazało, że mamy dwa jajeczka dominujące i ginekolog powiedziała o możliwości ciąży bliźniaczej to zaczął się nakręcać, że nic przeciwko temu by nie miał 😂😂

Załączniki

• 3c0be0cb-bf0b-467d-a2f2-12738fd76e52.jpeg
    3c0be0cb-bf0b-467d-a2f2-12738fd76e52.jpeg
    75,5 KB · Wyświetleń: 59
  • fd60b329-71ca-4ce5-bc51-95a5acaf72ff.jpeg
    fd60b329-71ca-4ce5-bc51-95a5acaf72ff.jpeg
    60 KB · Wyświetleń: 64
Dziewczyny chodzi mi o taki który wykryje ciążę dopiero przy becie nie wiem 50? Bo ja w drugą stronę sprawdzam 🤪
Ale trochę bez sensu sprawdzanie przyrostu bety testem i porównywanie do wyniku z krwi.
Test to tylko kawałek papieru. Znam testy które chujowo wybarwia się przy becie 100.

Ale trochę bez sensu sprawdzanie przyrostu bety testem i porównywanie do wyniku z krwi.
Test to tylko kawałek papieru. Znam testy które chujowo wybarwia się przy becie 100.
Ja jedynie porównywałam sobie pinkami czy na pewno spada. 4 dni temu jeszcze kreska mocno widoczna, dzisiaj już prawie wcale. Więc mam pewność że beta już praktycznie 0

Betę i tak sprawdzam co tydzień a chciałam sprawdzić czy przyspieszyła a nie mam już siły być kłuta co kilka dni bo mam już zrosty a cierpliwości mi tez brakuje po tylu tygodniach. Uznałam ze jeśli beta była powiedzmy 100 a nie wybarwi się w ogóle test typu 50 to mogę założyć ze spadło do 49 🤪

reklama
Betę i tak sprawdzam co tydzień a chciałam sprawdzić czy przyspieszyła a nie mam już siły być kłuta co kilka dni bo mam już zrosty a cierpliwości mi tez brakuje po tylu tygodniach. Uznałam ze jeśli beta była powiedzmy 100 a nie wybarwi się w ogóle test typu 50 to mogę założyć ze spadło do 49 🤪
Uwierz mi, że bardzo dobrze Cię rozumiem. Ja mam liche żyły, zrosty i sama myśl o kłuciu przyprawia mnie o zawrót głowy. Najgorsze pobieranie dla mnie to było właśnie takie to sprawdzające betę czy dobiła do wyniku gdzie nie ma ciąży.
Jesteś po zabiegu? Czy samoistnym?

Do góry