Mademoiselle_Nika
Moderator
Więc w tym szaleństwie jest metodaDokładnie, ja jestem przypadkiem gdzie muszę zwiększyć dawkę Euthyroxu i odstawić dostinex![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Więc w tym szaleństwie jest metodaDokładnie, ja jestem przypadkiem gdzie muszę zwiększyć dawkę Euthyroxu i odstawić dostinex![]()
TrzymamJutro mam wizytę u gina żeby zobaczyć co z tą moją torbielą i czy od przyszłego cyklu mogę wrócić na stymulację, także trzymajcie proszę kciukistrasznie się stresuję
W obecnym cyklu raczej nie pokładam nadziei
no tak , masz racjęAhaha ma to sens, w końcu w owulacje potrzebna kopulacja![]()
No i pięknie ciemniejeDuszek okruszek dzisiajwidoczny na żywo bez rozbierania gołym okiem. Aparat zżera kolor albo ja nie umiem w zdjęcia.
Chwilo trwaj! I zamień się w kolejne 9 msc.
Zobacz załącznik 1602676Zobacz załącznik 1602677
Edit: dzisiaj 9 DPO
Ufff... szczęście że się udało z tym dowodemCzęść dziewczyny
Ja wczoraj tylko Was nadrobiłam i poszłam w kimanko. Pisałam o byciu świadkową, o mały włosy i nic by z tego nie było. Mądra ja, zapomniałam dowoduna szczęście uznali mi dowód z aplikacji - dobrze że zachowałam resztki rozumu i pomyślałam o niej
z rana też przywitała mnie @, więc moje zaćmienie zrzucam na nią
@anyżowe_love cieszę się że nareszcie się udałoteraz możesz działać dalej
@agata8051 bardzo mi przykromam nadzieje że uda się znaleźć jakiś dobry plan działania, abyś mogła zostać mamą
![]()
Ja tez od pozytywnego testu muszę brac heparyne. Acard biore caly czas tak mi kazała gin . A i jeszcze mam eutyrox bo mialam trosze za wysoka tarczycęWiecie z tym wcześniejszym testowaniem to jest też tak, że jak są jakieś dziewczyny, które mają wdrożyć leki od pozytywnego testu to chcą wiedzieć jak najwcześniej żeby móc działać i mieć poczucie siły sprawczości. Takim przypadkiem jestem ja gdy od pozytywnego testu mam brać acard 150![]()
Daj spokój, teraz nie ma opcji żeby się coś stało bo jest za wcześnieDziewczyny powiedzcie mi ze źle nie zrobiłam wczoraj spotkałam sie z kolezanka i piliśmy wino aa ja zapomnialam ze za kilka dni testuje . I teta tak sobie mysle ze jak dziewczynom juz wychodza tak wczesnie testy pozytywne . A ja pilam to wino czy nie zaszkodzilam w razie czego fasolce?
Hej.Jutro mam wizytę u gina żeby zobaczyć co z tą moją torbielą i czy od przyszłego cyklu mogę wrócić na stymulację, także trzymajcie proszę kciukistrasznie się stresuję
W obecnym cyklu raczej nie pokładam nadziei