reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Akurat często śpię w bawełnianych skarpetkach, bo w stopy mi ciągle zimno, więc mi to nie pomaga 🥲
Chociaż fakt nago w skarpetkach jeszcze chyba nie spałam 😄
ja w życiu w skarpetkach nie mogę spać..jestem co prawda zmarzluchem, ale ja w skarpetkach pod kołderką się "dusze" 😂 muszę je zdjąć i koniec. :D

reklama
Można o ile wiesz ze zostało wysłane. Ja się dowiedziałam jak przeglądałam z nudow, bo nie pokazało mi się ;(
Jeśli chcesz sprawdzić wszystkie, jakie wysłałaś, musisz wejść w dziennik aktywności i wybrać opcję „wysłane zaproszenia do grona znajomych” :)

Załączniki

• IMG_8239.jpeg
    IMG_8239.jpeg
    80,9 KB · Wyświetleń: 84
W sumie tak jak myślałam. Żadnych konkretów. Endometrium zgodne z betą, powiedział, że prog piękny i że bardzo dobrze, że taki wysoki. Nie wskazuje poki co.na zaśniad, a czy mnoga - mówił, żeby lepiej nie bo jestem po cesarce. Kazał brać acard 150 teraz. I więcej nic nie mógł powiedzieć, za tydzień kolejna wizyta ale już chyba u mnie w mieście..

No i wstawiam przyrost 😏 próg nawet nieco spadł 🤣Zobacz załącznik 1603004
GRATULACJE!! Jej jak cieszą takie wiadomości! A który jesteś DPO?

W sumie tak jak myślałam. Żadnych konkretów. Endometrium zgodne z betą, powiedział, że prog piękny i że bardzo dobrze, że taki wysoki. Nie wskazuje poki co.na zaśniad, a czy mnoga - mówił, żeby lepiej nie bo jestem po cesarce. Kazał brać acard 150 teraz. I więcej nic nie mógł powiedzieć, za tydzień kolejna wizyta ale już chyba u mnie w mieście..

ale zawsze mnie wkurza takie gadanie lekarzy, ze lepiej, żeby nie mnoga. Takie martwienia człowieka na zaś. Jak mnoga to mnoga i wszystko będzie dobrze na sto procent. Lepiej nie to można palić lub nie palić. A na ilość dzieci w brzuchu przecież nikt nie wpłynie.

Jeśli chcesz sprawdzić wszystkie, jakie wysłałaś, musisz wejść w dziennik aktywności i wybrać opcję „wysłane zaproszenia do grona znajomych” :)
Ale ja to wiem, o tym właśnie mówię - ze znalazłam to jak mi się nudziło j grzebalam a nie ze pokazało mi się „zaprosilas xx do znajomych”. Odkąd zmienili układ i przy scrollowaniu można pacnąć „zapros do znajomych” można zaprosić przez przypadek. Ale nie zmienia to faktu ze sprawdzanie klientów / pacjentów jest niedopuszczalne i pewnie jakby się to zgłosiło mogłyby być wyciągnięte konsekwencje

Dzień dobry Dziewczyny,
udało Wam się wypocząć podczas weekendu? Moj nie był wolny, bo miałam egzaminy zaliczające z kursu, który sobie wymyśliłam - jeszcze pół roku i znowu będę miała wszystkie wolne weekend! Nie mogę się doczekać ;)

Na dzisiaj mam dwa małe marzenia:
1. Aby przestały mnie boleć żebra i zeszła „opuchlizna” z brzucha (już jest znacznie lepiej, niż choćby tydzień temu, ale nadal nie idealnie. Mam nadzieję, że za tydzień będę mogła wrócić do ćwiczeń i normalnego funkcjonowania 🤞).
2. Żebym w końcu dostała okres! - jeszcze nigdy, w dotychczasowym życiu, tak bardzo go nie wyczekiwałam 🤦‍♀️

A Wy jakie macie „marzenia” na ten tydzień?
Przetrwać 😅od jutra wracam do pracy po długiej przerwie 😉

Piekna beta niech rosnie a rosnie. 🍀

reklama
Do góry