reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Oczywiście, że to samo. Chyba, że mam w domu robotę to robi (klatkę schodową tynkował jak miał covida z gorączką, kaszlem i dusznosciam). Innym razem go pytam czy dzwonić do mocha( zakład pogrzebowy) bo ma gorączkę i umiera 36,9....
O patrzcie to mój akurat taki chojrak, jak jest chory to go muszę pilnować żeby odpoczywał i dał organizmowi czas na wykurowanie się 😄

reklama
W sumie tak jak myślałam. Żadnych konkretów. Endometrium zgodne z betą, powiedział, że prog piękny i że bardzo dobrze, że taki wysoki. Nie wskazuje poki co.na zaśniad, a czy mnoga - mówił, żeby lepiej nie bo jestem po cesarce. Kazał brać acard 150 teraz. I więcej nic nie mógł powiedzieć, za tydzień kolejna wizyta ale już chyba u mnie w mieście..

No i wstawiam przyrost 😏 próg nawet nieco spadł 🤣Zobacz załącznik 1603004
A rozwiniesz co znaczy endometrium zgodne z beta? Jaka jest zależność?
No i jeszcze raz gratulacje ❤️ wszystko będzie dobrze

Dzień dobry Dziewczyny,
udało Wam się wypocząć podczas weekendu? Moj nie był wolny, bo miałam egzaminy zaliczające z kursu, który sobie wymyśliłam - jeszcze pół roku i znowu będę miała wszystkie wolne weekend! Nie mogę się doczekać ;)

Na dzisiaj mam dwa małe marzenia:
1. Aby przestały mnie boleć żebra i zeszła „opuchlizna” z brzucha (już jest znacznie lepiej, niż choćby tydzień temu, ale nadal nie idealnie. Mam nadzieję, że za tydzień będę mogła wrócić do ćwiczeń i normalnego funkcjonowania 🤞).
2. Żebym w końcu dostała okres! - jeszcze nigdy, w dotychczasowym życiu, tak bardzo go nie wyczekiwałam 🤦‍♀️

A Wy jakie macie „marzenia” na ten tydzień?
Mam nadzieję że Twoje marzenia się spełnią! 🙂
Moje marzenie na ten tydzień, to żeby drożność nie bolała🫣 i żeby wynik był dobry 🤩

dzień dobry dziewczyny, witajcie w nowym roku :)
Nawet nie miałam czasu, by się przywitać na początku stycznia :)
Ale wracam.
Jak zwykle proszę mnie zapisać na ławeczkę.

Gratuluje serdecznie dwóch kresek :) Dobiegłam właśnie do 364 strony...wy to jesteście lepsze niż gazeta poranna :D nic innego nie musze czytać :D

Ps. Pytanie za 100 punktów: czy jeśli zdarzył się u was cykl bezowulacyjny..wasz cykl się wydłużył? i okres przyszedł później /o wiele później niż zwykle? czy cykl bezowulacyjny nie ma wpływu na jego długość?
U mnie jest dłuższy, nawet do 10 dni więcej.

W sumie tak jak myślałam. Żadnych konkretów. Endometrium zgodne z betą, powiedział, że prog piękny i że bardzo dobrze, że taki wysoki. Nie wskazuje poki co.na zaśniad, a czy mnoga - mówił, żeby lepiej nie bo jestem po cesarce. Kazał brać acard 150 teraz. I więcej nic nie mógł powiedzieć, za tydzień kolejna wizyta ale już chyba u mnie w mieście..

No i wstawiam przyrost 😏 próg nawet nieco spadł 🤣Zobacz załącznik 1603004
Super🤩😍 oby ten tydzień do kolejnej wizyty szybko Ci zleciał🙂 Gratki gratki👏👏

Troszkę jestem spokojniejsza. Ale z drugiej strony nadal nie wiem czy w prawym jajowodzie nic nie ma... Nic nie mogę zrobić już tylko czekać 😏
Czuje, że wszystko jest dobrze!
Bardzo bym chciała mieć taki progesteron jak ty :( u mnie zwykle był na poziomie 9 - 11. Dopiero teraz dopatrzyli się niedomogi🤷‍♀️

reklama
W pierwszym roku starań dwa razy zaszłam w ciążę, które straciłam więc do lekarza poszłam dopiero po 15 miesiącach. Ale trafiłam na konowała, który wciskał we mnie stymulację bez żadnych badań. Później klinika, starania naturalne i jak pykło równe 3 lata kolejna klinika, decyzja o iui i zaskoczył

W pierwszym roku starań dwa razy zaszłam w ciążę, które straciłam więc do lekarza poszłam dopiero po 15 miesiącach. Ale trafiłam na konowała, który wciskał we mnie stymulację bez żadnych badań. Później klinika, starania naturalne i jak pykło równe 3 lata kolejna klinika, decyzja o iui i zaskoczyło
Ogromne gratulacje 😉 poglądami forum z boku bo już dawno nie testowałam mieliśmy przerwę w staraniach. Teraz też jestem po iui ale marne szanse, bo podano tylko 1,6ml plemników z ruchem postępowym. Mogę wiedzieć jaki wynik Tobie przyniósł ciążę ? Pozdrawiam 😉

Do góry