KaMaLi
Fanka BB :)
Dzieki, po prostu mam już schizę, że coś tam jest, a ciąża jest no ***** niemożliwadla mnie biało.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki, po prostu mam już schizę, że coś tam jest, a ciąża jest no ***** niemożliwadla mnie biało.
Ja coś widzę. Ale w pewnym momencie w tamtym miesiącu siłą woli tak chciałam kreskę widzieć na teście, że ją widziałam. Oczywiście było biało jak śnieg, ale mój mózg widział kreskęMądre głowy i oczy.
Nie chodzi o ciążę. Raczej potrzebne mi to będzie do dalszej diagnostyki. Pinki dwa różne..
Czy tam coś jest?
Bardziej pytam pod kątem diagnostycznym. Wykluczam ciążę.
Mam chujowych aparat, ***** pewnie widać![]()
Ja widzę cień ale to może być równie dobrze moja wyobraźniaMądre głowy i oczy.
Nie chodzi o ciążę. Raczej potrzebne mi to będzie do dalszej diagnostyki. Pinki dwa różne..
Czy tam coś jest?
Pewnie i tak jest, dlatego wolę wpierdzielić i zapytaćJa coś widzę. Ale w pewnym momencie w tamtym miesiącu siłą woli tak chciałam kreskę widzieć na teście, że ją widziałam. Oczywiście było biało jak śnieg, ale mój mózg widział kreskę![]()
Ja jak się mega wpatruję to na drugim coś tam widzę.Mądre głowy i oczy.
Czy tam coś jest?
dziękuję Ci serdecznie. To jednak na zakaźne pójdzie więcej niż 150Dobra znalazłam na szybko. Do drożności rzeczywiście jedynie MUCHA i biocenoza pochwy+ cytologia. Do IUI już większy pakiet badań.
O ale super i na dodatek godziny popołudniowe idealnie dla mnieJakby co są placówki w których można się za darmo przebadac w kierunku HIV, HCV i kiłyLink do: PKD – informacja – Krajowe Centrum ds AIDS
Z daleka widać, powiększone nie widaćMądre głowy i oczy.
Czy tam coś jest?
Nie, to raczej jakaś lipna seriaJa jak się mega wpatruję to na drugim coś tam widzę.ale nie wiem czy różowe czy szare…