reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Ja dzisiaj 8 dzień po drugim IUI. Wydaje mi się że już ovitrelle się wypłukało, więc przede mną weekend dopatrywania się nowych kreseczek :)

Wczoraj bylismy z mężem na pierwszej wizycie u nowej lekarki od niepłodności pod kątem przygotowania do ivf. Mamy plan działania jeśli teraz się nie uda. Od dzisiaj trzymam dietę i wprowadzam ruch codziennie (oprócz treningu dwa razy w tygodniu z trenerem personalnym). I nagle moja nienawiść do owsianek jakoś tak zmalała i nawet zjadłam śniadanie ze smakiem. Oby tak dalej :)
Ależ ja czekam na te Twoje dwie kreski 🤞 - prawie jak na własne 😉

Hej wszystkim :) Po miesiącach przerwy od forum i w ogóle w staraniach wracam na pełnej, w bojowym nastroju do dalszej walki 😄 Aktualnie jesteśmy z mężem na etapie badań z krwi, poprzednie straciły ważność więc powtarzam te z listy staraczkowej + kiry, gen + kiły, różyczki itpppppppppppp - wszystkie potrzebne do in vitro. Pierwszą wizytę mamy w lutym więc zabieg w szybkim protokole zwizualizowałam!! 😎 sobie na marzec (oczywiście jeśli gen i immuno będą ok). Tak się nakręciłam że nie przewiduje już żadnych przeszkód 😂 Mamy po 30lat, za nami co najmniej 10lat bez zabezpieczeń, w tym z 5 chodzenia po lekarzach (z przerwami dla głowy bo wysiadała) i z 5lat na tym forum. Dotychczas zero ciąż, dwie drożności (obie ok), dwie nieudane IUI, wszystkie dotychczasowe wyniki ok, nasienie męża również- przyczyna niepłodności prawdopodobnie idiopatyczna chyba że teraz coś wyjdzie w głębszej diagnostyce.. Przewidywany okres mam na 22 więc proszę o wpisanie na testowanie 20.01 😊 chociaż i tak zapewne przyjdzieee ale przynajmniej pierwszy raz w życiu mam w niego szczerze wywalone bo odliczam tylko do wyników badań i wizyty w klinice bo jak już się brać to na ostro 🤣

Przykro mi że po wielu miesiącach nieobecności tutaj nadal kojarzę niektóre nicki 🥺

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry