Motylkowa!
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak i nawet udało mi się nie zachlapać podłogiZbadali cie w końcu?
Ja nigdy nie miałam problemu zeby zbadali mnie podczas okresu czy plamienia . Przeważnie to ja nie chciałam byc badana
Ależ ja czekam na te Twoje dwie kreskiJa dzisiaj 8 dzień po drugim IUI. Wydaje mi się że już ovitrelle się wypłukało, więc przede mną weekend dopatrywania się nowych kreseczek![]()
Wczoraj bylismy z mężem na pierwszej wizycie u nowej lekarki od niepłodności pod kątem przygotowania do ivf. Mamy plan działania jeśli teraz się nie uda. Od dzisiaj trzymam dietę i wprowadzam ruch codziennie (oprócz treningu dwa razy w tygodniu z trenerem personalnym). I nagle moja nienawiść do owsianek jakoś tak zmalała i nawet zjadłam śniadanie ze smakiem. Oby tak dalej![]()
ja też kompletnie nie mogę się obudzić. A teraz zjadłam to już w ogóle zasypiamWam też się chce dzisiaj tak spać?? Ja spałam do 7 od jakiejś 23 i znowu bym poszla![]()
Przed momentem upuścili mi krew do badania hormonów i teraz czekam godzinę na wizytę, na której będziemy decydować z lekarzem co robimy w tym cyklu.@wrobelmm a Ty już po wizycie u swojego lekarza? Idziecie w IUI czy od razu ivf? I co z wizytą u Wyroby?
No to trzymam kciukiPrzed momentem upuścili mi krew do badania hormonów i teraz czekam godzinę na wizytę, na której będziemy decydować z lekarzem co robimy w tym cyklu.