Leanne
Fanka BB :)
OjejDziewczyny u mnie CP jednakjeszcze dziś zabieg

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OjejDziewczyny u mnie CP jednakjeszcze dziś zabieg
Bardzo mi przykroPodobno zarodek jest dość duży i grozi pęknięciem jajowodu. Najdziwniejsze jest to że kłucie mam po drugiej stronie Dam wam znać po wszystkim.![]()
Dziękuję za trzymane kciuki.
JejuuPodobno zarodek jest dość duży i grozi pęknięciem jajowodu. Najdziwniejsze jest to że kłucie mam po drugiej stronie Dam wam znać po wszystkim.![]()
Dziękuję za trzymane kciuki.
Oczywiście, że dasz radęDziękuję że pytasz. 10.30 planowo, ale zapewne będzie u niego opóźnienie jak zwykle. Stresik jest i przed wynikiem i przed badaniem, ale mam świadomość, że to absolutna konieczność. Cieszę się, że wkońcu mogę je wykonać, bo od decyzji o badaniu już sporo czasu minęło i to była trudna droga, ewentualny ból wytrzymam , dam radę, staram się być dobrej myśli - a jak będzie zobaczymy jutro![]()
PrzytulamDziewczyny u mnie CP jednakjeszcze dziś zabieg
u mnie czasem pms wjezdza rowno z końcem dni płodnychU mnie pms wyjątkowo wcześnie. Mąż powinien mi dziękować, że jeszcze żyje.![]()
A co to za pysznosci?A to nasza kolacja dzisiejsza zapiekanka![]()
ale apetycznaU mnie też dziś dzień, w którym dieta nie obowiązuje. Właśnie wjechała domowa pizza, a nawet dwie
Zobacz załącznik 1604627