koko.sanka
Fanka BB :)
Dziękuję wam 
Mam nadzieję, że mi pomoże i jakoś podpowie jak odciągnąć głowę od starań 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Psycholog to jedna z lepszych rzeczy jakie możesz sobie podarować podczas starańDobry wieczórgratuluję kreseczek, @Aksamitka28 mam nadzieję, że mimo wszystko krew u Ciebie się więcej nie pojawi
@Kitsune oby Twój test ciemniał z dnia na dzień
@Lilli2 gratulacje, oby maluszek się zadomawiał
Dzisiaj ciężki dzień w pracy. Mąż rozebrał choinkę, ja posprzątałam, a teraz odpoczywamy. W piątek byliśmy w kinie na koncercie queensiedzieliśmy w trzecim rzędzie i musiałam patrzeć non stop do góry
przez 3/4 soboty bolała mnie szyja
na film z napisami nie poszłabym usiąść w takim miejscu
W zeszłą środę mieliśmy z mężem poważną rozmowę i lekką sprzeczkę, po jego namowach zapisałam się do psychologa. W tym tygodniu pierwsza wizyta, wstydzę się, nie wiem, czy będę potrafiła się przełamać![]()
Ja miałam taka piękna kreskę na pinku w zeszłej ciąży w 3 lub 4 dzień testowania. Wtedy jak dla mnie była mocnaRęce mi się trzęsą
Piękna, różowa, widoczna przez okienko![]()
to zostawiamA ja właśnie odsyłam 6 sukienekno teraz z takich materiałów robią te ciuchy, że masakra...
czemu??wygląda spoko, więc jeśli się dobrze w tym czujesz to zostaw
ja właśnie odsyłam 2 pary jeansów![]()
bo jestem niemądra i nie zauważyłam na zalando adnotacji "rozmiarówka jest zaniżona, zalecamy wybór większego rozmairu" no i ledwo się wcisnęłam w te spodnieczemu??
Również trzymam mocno kciuki za powodzenie. Odpoczywaj, unikaj stresu i oczekuj na pozytywne wieściDobra, ochłonęłam i emocje już powoli opadają. Niech się dzieje wola nieba teraza tymczasem leżę pod kocykiem z ciepłą herbatką i w ciepłych skarpetach
![]()
rurki??bo jestem niemądra i nie zauważyłam na zalando adnotacji "rozmiarówka jest zaniżona, zalecamy wybór większego rozmairu" no i ledwo się wcisnęłam w te spodnie![]()