reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
U mnie biało. Okres przyjdzie pewnie jutro albo max w środę. Pms pełną parą. Robimy na razie przerwę i nie będziemy podchodzić do 3 IUI, dopóki nie zrzucę kilku kg.
Zaczynam dzień z sokiem marchewkowym i chlebkiem bananowym zrobionymi wczoraj przez męża. Miłego dnia!
Przykro..
Ja uwielbiam sok z marchewki i pomarańczy lub jabłek.
Masz jakieś eko źródło marchewek?

Jako że social media mnie śledzą na maxa, to pokazuje mi się mnóstwo contentu około-staraczkowego. W tym tygodniu są trzy ciekawe webinary/warsztaty. Może którejś z Was się jakiś spodoba i skorzystacie :)
Ooo ciekawe. Warsztat z Nowum z Joanna Kot może być fajny, bylam w grudniu, tylko zasada jest taka że włączamy kamerki.
Nie podobała mi się tylko praca w parach, odpowiadanie na pytania, wchodzenie w role- no nie czułam się z tym komfortowo.

z botoksem nie wiem, ale kwas w pierwszej fazie cyklu można:)
Lekarka dr chirurg szczękowy mówiła mi, że najlepiej zabiegi robić w 1 fazie cyklu wtedy wiadomo, że nie ma ciąży. Toksyna botulinowa jest przebadana, stosowana w neurochirurgii, ortopedii..
I jest lekiem na receptę. Działa 10 do 15 dni na mięśnie w ktore zostala podana, paraliżując je i na tym koniec. Nie ma migracji po całym ciele.
Natomiast pseudo botoks robiony przez kosmetolożki to nie jest lek.Bo niby skąd taka kosmetolożka może mieć lek ? Nie wypisze sobie recepty. No i idąc dalej te preparaty nie są badane, więc nie wiadomo czy np są czyste, i nie wiadomo jak mogą wchodzić w reakcje,tak więc jak chcecie botoks to tylko u lekarza.

Koniecznie! 😁
To jak, czujesz się spokojniejsza po wizycie? ❤️
Zdecydowanie bo bardzo się bałam, że będzie coś w niedrożnym jajowodzie. Teraz już wiem, że będzie dobrze 😏 musi 💪 czekam teraz z niecierpliwością na Was wszystkie, najlepiej na wrześniówki, choć z @Mademoiselle_Nika zamykamy miesiąc prawie, ale na październikowych mamach też będzie wspaniale ❤️

Ostatnia edycja:
Lekarka dr chirurg szczękowy mówiła mi, że najlepiej zabiegi robić w 1 fazie cyklu wtedy wiadomo, że nie ma ciąży. Toksyna botulinowa jest przebadana, stosowana w neurochirurgii, ortopedii..
I jest lekiem na receptę. Działa 10 do 15 dni na mięśnie w ktore zostala podana, paraliżując je i na tym koniec. Nie ma migracji po całym ciele.
Natomiast pseudo botoks robiony przez kosmetolożki to nie jest lek.Bo niby skąd taka kosmetolożka może mieć lek ? Nie wypisze sobie recepty. No i idąc dalej te preparaty nie są badane, więc nie wiadomo czy np są czyste, i nie wiadomo jak mogą wchodzić w reakcje,tak więc jak chcecie botoks to tylko u lekarza.
A ile się utrzymuje taka toksyna botulinowa? 🤔

reklama
Do góry