Aksamitka28
Fanka BB :)
Ja nie cierpięObalam ten mit!.. albo ogólnie sperma to nie moje smaki![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie cierpięObalam ten mit!.. albo ogólnie sperma to nie moje smaki![]()
Robiłam ale nie mam pinka. Tylko jakiś babyboom ultra czuły i tak jak wczoraj ledwo widoczny cień cienia. Spróbuję się zebrać na betęa robiłaś test?
Bardzo uczciwe podejście:-)Ja nie cierpięJak miałam wejść w związek z przyjacielem (moim mężem) to zaczęłam od "ja mam trzy wady i musisz z tym żyć - nie połykam, nie mogę się bawić w anal, nie lubię być na górze"
jemu pasuje
![]()
Będzie dobrzeDzien dobry!
A ja wczoraj po wizycie u nowego lekarza.
3 dc, wypatrzył kilka komorek do stymulacji, powieidzial ze nie jest jeszcze tragicznie i podchodzimy w kolejnym cyklu do ivf. Póki co dostałam andrtop i estrofem od 16dc, potem okres i zaczniemy. Boję się tych leków i ich skutków ubocznych![]()
Jego szczęście, że seks z nim to zupełnie inna bajka i teraz czasami lubię być na górzeBardzo uczciwe podejście:-)
SuperZdecydowanie bo bardzo się bałam, że będzie coś w niedrożnym jajowodzie. Teraz już wiem, że będzie dobrzemusi
czekam teraz z niecierpliwością na Was wszystkie, najlepiej na wrześniówki, choć z @Mademoiselle_Nika zamykamy miesiąc prawie, ale na październikowych mamach też będzie wspaniale
![]()
TakHmm..Nie doczytałam tego..Pamiętam tylko te dyskusje, gdzie poczuła się urażona. To z tego powodu ?
Ja miałam taką z klapką na dupieja miałam kiedyś taką piżamę-kombinezon.. Najgorszy ból rozbierać się zimą do siku![]()
no to upadła moja jedyna nadzieja na poprawę smakuObalam ten mit!.. albo ogólnie sperma to nie moje smaki![]()
Czego się nie robi dla maluszka..Dzien dobry!
A ja wczoraj po wizycie u nowego lekarza.
3 dc, wypatrzył kilka komorek do stymulacji, powieidzial ze nie jest jeszcze tragicznie i podchodzimy w kolejnym cyklu do ivf. Póki co dostałam andrtop i estrofem od 16dc, potem okres i zaczniemy. Boję się tych leków i ich skutków ubocznych![]()