Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
Kiedy pierwszy teścik wlatuje?No u mnie to na razie sztuczny ten prog.. zobaczymy czy coś w ogóle z tego będzie![]()
Prog zacny, nawet jeśli sztuczny

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy pierwszy teścik wlatuje?No u mnie to na razie sztuczny ten prog.. zobaczymy czy coś w ogóle z tego będzie![]()
Musi byćNo u mnie to na razie sztuczny ten prog.. zobaczymy czy coś w ogóle z tego będzie![]()
Bardzo, ale to bardzo mocno trzymam kciuki, żeby z tego proga było wszystko co najpiękniejszeNo u mnie to na razie sztuczny ten prog.. zobaczymy czy coś w ogóle z tego będzie![]()
No, znam ten ból. Też mi się zdarzało, że sikalam 2x dziennie. W tym cyklu siknelam raz. W sumie nie zauważyłam jakiejś wielkiej różnicy w głowie czy sikam dużo czy mało.@LadyCaro potrzebuje Twojej magicznej szuflady z testami
Czuje, że znowu na łeb zaczyna siadać. Moja paczka pinków chyba nie wystarczy
Oczywiście biało, żeby nie było. No i 8dpo. Ale jak widzę biel, to za kilka godzin mam ochotę zrobić kolejny test, a może się pojawi coś. Choć z drugiej strony wiem, że nic nie będzie. To chyba nieuleczalne![]()
Ja się narobiłam testów....złapałam cienie, cieniki...w poniedziałek wyszedł pierwszy sensowny a ja i tak myślę, że ta beta to chyba za niska jest@LadyCaro potrzebuje Twojej magicznej szuflady z testami
Czuje, że znowu na łeb zaczyna siadać. Moja paczka pinków chyba nie wystarczy
Oczywiście biało, żeby nie było. No i 8dpo. Ale jak widzę biel, to za kilka godzin mam ochotę zrobić kolejny test, a może się pojawi coś. Choć z drugiej strony wiem, że nic nie będzie. To chyba nieuleczalne![]()
Oj tak, niestety masz rację - każdy test, badanie krwi, usg, plamienie - wszystko to dodatkowo obciąża nasze głowy.Ja się narobiłam testów....złapałam cienie, cieniki...w poniedziałek wyszedł pierwszy sensowny a ja i tak myślę, że ta beta to chyba za niska jestpomijam, że termin owulacji mam tylko domniemany
. Dzisiaj już wiem, że realnie nie ma lekarstwa
Każda z nas po przejściach będzie się trzęsła nad każdym testem, wynikiem, USG itd.
![]()
W niedzielę zatestuję, a w poniedziałek beta dla kliniki.Kiedy pierwszy teścik wlatuje?
Prog zacny, nawet jeśli sztucznyjak się bejbik wgryzie, to nadrobi naturalnym
![]()
Rozumiem Cię, też się bardzo boję..Musi byćtrzeba wierzyć w nasze maluszki... Ja też mam teraz sinusoidę
ale staram się wierzyć
Bardzo, ale to bardzo mocno trzymam kciuki, żeby z tego proga było wszystko co najpiękniejsze![]()
W Twoim przypadku myślę, że go jest uzasadnione. Bo widziałaś kreskę! I to normalne, że sikasz jak szalona.Ja się narobiłam testów....złapałam cienie, cieniki...w poniedziałek wyszedł pierwszy sensowny a ja i tak myślę, że ta beta to chyba za niska jestpomijam, że termin owulacji mam tylko domniemany
. Dzisiaj już wiem, że realnie nie ma lekarstwa
Każda z nas po przejściach będzie się trzęsła nad każdym testem, wynikiem, USG itd.
![]()
Mocno trzymam za Ciebie kciukiW niedzielę zatestuję, a w poniedziałek beta
Rozumiem Cię, też się bardzo boję..
![]()