aurii_orelii
Fanka BB :)
Przypadek?Ja dziś postanowiłam tak zupełnie porządnie zabrać się za dietę. Też PMS. Otwieram szafkę w poszukiwaniu migdałów, a z górnej półki spada ptasie mleczko, Kinder jajko i Bounty.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Przypadek?Ja dziś postanowiłam tak zupełnie porządnie zabrać się za dietę. Też PMS. Otwieram szafkę w poszukiwaniu migdałów, a z górnej półki spada ptasie mleczko, Kinder jajko i Bounty.![]()
To ja mam różne fazy zakupowe w tym obszarze - gorzej jak nagle kilka, w jednym czasie, zaczyna umieraćtakim sposobem nie mam żadnego doniczkowego kawiata w domu, ani ciętych. Trochę słabo, ale ja w sumie nawet nie lubię kwiatów ,![]()
kiedyś pracowałam w action i był to nowo otwierany sklep i towarowalismy go przed otwarciem w sierpniu. Byłam zdziwiona wykładając ozdoby bożonarodzeniowe
Moja poprzednia gin mówiła zawsze że jeśli okres, silne krwawienie pojawia się do 12.00 to jest to 1dc, jeśli po południu lub wieczorem to 1dc jest kolejnym dniemW ogóle dzień dobry w piątek!
Skoro okres dostałam bardzo blisko północy mogę liczyć, że dzisiaj mój 1 dc?
Przyznam, że kiedy przed okresem nie miałam.plamien. Od jakiegoś czasu co miesiąc. I raz jest to 1 dzień, raz dwa dni. Ale tych plamien nie liczę jako dni nowego cyklu, tylko od "normalnego " krwawienia. Dobrze robię?
Mnie ostatnio jedna osoba zachwalała ten z thermomixa, ale jeszcze nie próbowałam. Podobno taki dobry, że partner nie chciał uwierzyć, że nie zamówiła z knajpyLaseczki apropos makaronu pad thai. Macie jakiś fajny przepis żeby makaron wyszedł taki jak w orientalnych restauracjach?
Dzisiaj wszystkim dookoła chce się spać. No ja jestem ledwo żywa, do tego zawroty głowy ale wiadomo od czegoś. A pogoda nie pomagaA w kwestii dzisiejszego dnia, to mnie dojeżdża totalny brak sił - boli mnie głowa, chce mi się spać, jest mi niedobrze. Przed 12 próbowałam zrobić krótką drzemkę (bezskutecznie), bo nie byłam w stanie głowy nad komputerem utrzymać, o skupieniu nie wspominając :/
Najważniejsze, że znajdujesz czas na forum![]()