LadyCaro
Fanka BB :)
no to nie jest jakaś szalona, ale z tego co sie orientuje to nie jest nic straconego. Mam nadzieję, że odbije. Przytulam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to nie jest jakaś szalona, ale z tego co sie orientuje to nie jest nic straconego. Mam nadzieję, że odbije. Przytulam
@agata8051 Twój mąż stosował? Pomogło coś?@agata8051 jeśli dobrze kojarzę![]()
Trzymam kciukiDziewczyny jako, że zbliża się koniec miesiąca chciałam się z Wami serdecznie pożegnać. Narazie nie przechodzę na mamusie. Myślę, że jak coś to dopiero po 10 lutego jak na wizycie będzie serce.
Jesteście niezawodne, skarbnica wiedzy i super wsparcie. Trzymam kciuki za Was wszystkie razem, oraz każda z osobna. Dziękuję za rady i wsparcie.
Może to źle zabrzmi, ale mam cichą nadzieję, że nie wrócę tu za kilka dni lub tygodni. Mam również nadzieję, że niedługo każda z Was otrzyma swój wymarzony prezent i zmieni wątek. Powodzenia![]()
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.Mam w końcu
Beta bez szału jak na 7dpt, więc raczej się nie nastawiam.. tak coś czułam rano, że nie ma się co cieszyć, bo nawet kreska zbladła dziś![]()
Ja trzymam dalej kciukiMam w końcu![]()
Beta bez szału jak na 7dpt, więc raczej się nie nastawiam.. tak coś czułam rano, że nie ma się co cieszyć, bo nawet kreska zbladła dziś![]()
W teorii mogłoby być wyżej… ale ciało ludzkie to nie matematykaMam w końcu![]()
Trzymam kciuki kochanaMam w końcu