Dzięki wielkie za złote radyMoże to być wszystko. Zrób jak najszybciej badania na czczo albo zadzwoń i zapytaj swojego ginekologa dokładnie kiedy się robi prolaktynę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki wielkie za złote radyMoże to być wszystko. Zrób jak najszybciej badania na czczo albo zadzwoń i zapytaj swojego ginekologa dokładnie kiedy się robi prolaktynę
Ooooo sweet. GratulacjeUdało mi się zajść w ciążę jak uformowałam prolaktyne i tsh. Obecnie jestem w 10tc![]()
prolaktyne się bada między 2 a 5 dniem cyklu, więc zrób teraz.W przyszłym tygodniu zrobie
No właśnie. mam okres terazMiędzy 2 a 5vdniem cyklu to jest okres ..
No właśnie. mam okres teraz
To badanie się robi w trakcie okresu. W 2,3,4 lub 5 dniu okresu.No właśnie. mam okres teraz