Carolina123
Fanka BB :)
Mamy serduszko. Dzisiaj 6+1 według OM i według USG. Jestem już zapisana na prenatalne 
ja pikole jak to szybko wszystko idzie 
nasz kropek ma już 4mm 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperMamy serduszko. Dzisiaj 6+1 według OM i według USG. Jestem już zapisana na prenatalneja pikole jak to szybko wszystko idzie
nasz kropek ma już 4mm
![]()
Wspaniale!!!Mamy serduszko. Dzisiaj 6+1 według OM i według USG. Jestem już zapisana na prenatalneja pikole jak to szybko wszystko idzie
nasz kropek ma już 4mm
![]()
mnie mało tego, że ssie to jak nie zjem to mam mdłości. Tylko ciągle mielenie buzia ratuje mnie od mdłościCiągle mnie ssie w żołądku. Cokolwiek zjem, w ogóle nie jestem w stanie się najeść. Oszaleć można![]()
mam to samoCiągle mnie ssie w żołądku. Cokolwiek zjem, w ogóle nie jestem w stanie się najeść. Oszaleć można![]()
mam to samoa teraz się tak najadlam placków ziemniaczanych że zaraz pęknę
![]()
jesteśmy u teściów na noc, jeszcze nic nie wiedzą.. spać mi się chce strasznie, brzuch mnie boli z przejedzeniawczoraj miałam to samo i jadłam to samo
![]()