Bolilol
Fanka BB :)
nikt Cię nie ocenia po okladce. Oceniamy Twoje i Twojego męża podejście na podstawie tego, co o Was piszesz i w jaki sposób.Rozumiem ale nie ocenia się ludzi po okładce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nikt Cię nie ocenia po okladce. Oceniamy Twoje i Twojego męża podejście na podstawie tego, co o Was piszesz i w jaki sposób.Rozumiem ale nie ocenia się ludzi po okładce
Dbamy o swoje zdrowie ja nawet chodzę na siłownięnikt Cię nie ocenia po okladce. Oceniamy Twoje i Twojego męża podejście na podstawie tego, co o Was piszesz i w jaki sposób.
Mogła to znaleźć z łatwością w internecie. No chyba, że była tam odpowiednia data. Nie wiedziała nawet, że po zastrzyku wychodzą pozytywne testy, dla mnie to naprawdę już brzmi bardzo niewiarygodnie.no właśnie najgorsze, że wygląda na to, że to nie jest trolling - albo naprawdę daleko posinięty. Laska przedwczoraj wrzuciła wyniki bety nie wymazując swoich danych.
Nie znasz mojego życia więc nie oceniają nic nie brałam z internetu to są moje wyniki badańMogła to znaleźć z łatwością w internecie. No chyba, że była tam odpowiednia data. Nie wiedziała nawet, że po zastrzyku wychodzą pozytywne testy, dla mnie to naprawdę już brzmi bardzo niewiarygodnie.
Dla mnie to wszystko jest tak absurdalne, że naprawdę liczę, że to jest trollingMogła to znaleźć z łatwością w internecie. No chyba, że była tam odpowiednia data. Nie wiedziała nawet, że po zastrzyku wychodzą pozytywne testy, dla mnie to naprawdę już brzmi bardzo niewiarygodnie.
Bierzesz Inozytol, metylowany kwas foliowy? Twój mąż ma prawidłową masę ciała? Badałaś się na trombofilię? Czy twój mąż dba o to, by nie przegrzewać jąder? Nie nosi obcisłych spodni i majtek?Dbamy o swoje zdrowie ja nawet chodzę na siłownię
Ja nie mówię wam że braliście coś z internetu jak nie znacie czyjegoś życia to nie oceniajcie bo ja wiem gdzie się leczę i jakie leki mam zlecane. Może ty bierzesz coś z internetu ja mam realnego lekarzaNie znasz mojego życia więc nie oceniają nic nie brałam z internetu to są moje wyniki badań
Maz nie nosi obcisłej bielizny ani spodni nie lubiBierzesz Inozytol, metylowany kwas foliowy? Twój mąż ma prawidłową masę ciała? Badałaś się na trombofilię? Czy twój mąż dba o to, by nie przegrzewać jąder? Nie nosi obcisłych spodni i majtek?
A reszta? To są istotne sprawyMaz nie nosi obcisłej bielizny ani spodni nie lubi