reklama
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Odejde od tematu wózków i pokaze Wam jaka posciel chce kupic, tylko niewiem jaki wzorek bo wszytskie takie slodkie!!!
Feretti Trio posciel 3el NOWE KOLORY wys. KURIER (388538968) - Aukcje internetowe Allegro
tu inne wzory
Feretti Duetto posciel 2el ROZNE WZORY wys. KURIER (388538966) - Aukcje internetowe Allegro
Feretti Trio posciel 3el NOWE KOLORY wys. KURIER (388538968) - Aukcje internetowe Allegro
tu inne wzory
Feretti Duetto posciel 2el ROZNE WZORY wys. KURIER (388538966) - Aukcje internetowe Allegro
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
ja mam i drewniane i turystyczne ale na poczatek rozloze drewniane, turystyczne rozloze jak zacznie fikac bo Cypi mimo ochraniacza obijal sie o szczebelki
M
marzycielka
Gość
Ja coś takiego chyba chcę:-)
13cz mega zestaw pościel łóżeczko becik+54wzor (387512110) - Aukcje internetowe Allegro
13cz mega zestaw pościel łóżeczko becik+54wzor (387512110) - Aukcje internetowe Allegro
justyna
Fanka BB :)
justyna na pompowanych kołach i sztywny????? i czy to napewno był chicco????musiało być dawno temu bo teraz chicco ma tylko koła pełne i każdy jest skrętny bo przednie koła obracają sie o 180st.:-)
oj tak chicco i tak sie zraziłam do tej firmy że szok ! jedyny plus że dla Liwici byłą bardzo wygodny ! model 4wd ! a co możesz pow na temat tego musty urban albo bordera z implastu ?
piękna ta pościel !!!!
a ja dalej jakoś tak nieśmiało patrze na te rzeczy potrzebne ! chyba do mnie nie dociera że to juz półmetek pomału

reklama