Tak to jest, jak nie urok to sraczka za przeproszeniemWłaśnie szczepienie mieliśmy mieć jutro i chciałam skontrolować to ucho i oczy, ale nam odwołali bo nie ma pediatry![]()
reklama
Tak to jest, jak nie urok to sraczka za przeproszeniemale do ucha tak, czy siak trzeba będzie zajrzeć
![]()
Pojedziemy jutro prywatnie bo naszego pediatry nie ma
gooskaw
Fanka BB :)
Pediatra zaliczony, nic młodemu nie jest.. uszy w porządku.. oczy teżtakże matka spokojniejsza
także pewnie będą to zęby
![]()
Daje zawsze dobry przyklad tym ktore sie martwia ze moj syn 1 zabek mial w wieku 4 mscy. Nie stresuj sie tyle bo osiwiejesz szybciej niz on skonczy 18 lat
Daje zawsze dobry przyklad tym ktore sie martwia ze moj syn 1 zabek mial w wieku 4 mscy. Nie stresuj sie tyle bo osiwiejesz szybciej niz on skonczy 18 lat![]()
Ty masz rację
gooskaw
Ty masz racjęstres i panika to nic dobrego
![]()
Im dalej w las tym zmartwien. Ale rozumiem bo przy 1 dziecku wszystko nowe... chociaz nie powiem bo ja przy 2gim tez sie stresowalam na poczatku i przezywalam pierwszy katar kaszel pierd czy inne (teraz z perspektywy czasu) niepotrzebne rzeczy;-) to chyba natura kobiet
gooskaw
Może mu jeszcze jakieś zabawki przyczepie, czy coś. Z kocykiem jechał, z pielucha też, bo przecież taki slinotoka i jedzie twarzą do mnie. Mam nadzieję, że w końcu mu się spodoba.
Może teraz się wychorują to już w zlobku/ przedszkolu, jak pójdą to nie będzie takiego dramatu.
Jak tam Wasze spacery?
gooskaw
Nie mam wyboru xD
I plus, że dzieci jednak duże prawie 13 latek i 9 latka już w miarę ogarną siebie.
Jakby to było rok, po roku tu już bym się zajechała![]()
A to duza pomoc dzieci ale mimo wszystko trzeba i im poswiecic gdzies tam czas wiec i tak podziwiam :-) szacun.
reklama
gooskaw
Zabijcie mnie
Czy któraś mama miała styczność z przepuklina u niemowlaka i wodniakiem jąderka?
Na wizycie pediatra coś zauważył i mamy mieć konsultacje z chirurgiem dziecięcym
Czy to się kiedyś skończy?![]()
Nie wiem jak przepuklina ale wodniaczki to zazwyczaj do 2rż same sie wchloną :-)
Bez stresu. Idz skonsultuj ibedziesz wiedziala na czym stoisz.